Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nem engedi a Spotify,...

Miért nem engedi a Spotify, hogy prémiumra váltsak?

Figyelt kérdés

Megadom a kártyaszámom, van is rajta pénz, majd azt írja ki, hogy :"Hoppá... Úgy tűnik, a kártyád kibocsátójának vagy a fizetési szolgáltatódnak ma rossz napja van. Aggodalomra viszont semmi ok: nem történt díjlevonás. Próbálkozz más fizetőeszközzel."

Ez azért van, mert még nem múltam el 18? (16 vagyok)

Megnéztem a szerződési feltételeket, és azt írja, hogy Magyarországon már 14 éves kortól lehet előfizetni szülői beleegyezéssel. Akkor valamelyik szülőm kártyaadatait kéne megadnom?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. okt. 11. 07:03
 1/3 anonim válasza:
Most en is ugyanigy vok junior kartyaba ,aszem aze van mert csak az elso kartya feltoltest kovetoen aktivalodik a kartya
2016. okt. 11. 08:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Mostmár komolyan a elegem van. Ma direkt elmentem egy automatátoz, kérdeztem le egyenleget hogy aktiválódjon a kártyám, de a Spotify még mindig ezt írja ki...akkor mit csináljak?
2016. okt. 12. 15:56
 3/3 anonim válasza:
Aktiválni kell neten otp direktbe valamelyik menüpontban ott lesz otp jonuor online és ott rá kell nyomni hogy aktiválása
2016. nov. 14. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!