Mondanátok jó és magas hangú metál énekeseket?
Daniel Gildenlöw
http://www.youtube.com/watch?v=TrG_x89Ke3g
A dal vége felé van egy magas A, amit rajta kívül még senkitől nem hallottam ilyen tisztán, teljes hangon kiénekelve...
Aki még hozzá hasonlóan zseniális arc, az Hansi Kürchs a Blind Guardianból, bár őt azért szeretem kevésbé, mert ő meg úgy tűnik, hogy csak ezekhez a vokálokhoz ért... Míg Danielnek a mély hangja is félelmetesen tisztának tűnnek, ráadásul az unclean vokálokban is nagyon ott van.
Vagy még aki eszembe jut, az Mats Levén, aki többek között a Therion-nak énekel rendszeresen. Ő is elég magasra tud menni teljes hangon, de neki meg szerintem egyszerűen túl érzelemmentes és hideg a hangja.
19:05
Ez hihetetlenül elfogult és alaptalan állítás volt. Minden hangskálán találni nála dinamikusabb és fantáziadúsabb énekeseket. Sőt, olyanoakt is, akik még nála is bőven nagyobb tartományban tudnak mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!