Ez számotokra is furcsa?
Sokan mondták már, hogy nagyon fura vagyok emiatt. Nem tudom mit jelent a "fura" nekik, számomra nincs semmi különös benne. Bármikor, bárkitől kérdezem, csak annyit mondanak, "hát nem tom, csak szokatlan/csak szimplán fura/ilyen nem létezik..."
Szóóóval, a zenémről lenne szó.
Évek óta a BVB a kedvenc bandám, nagyon régóta csak rock és metál zenét hallgatok. Imádom a Suicide Silence-t, szintén nagy kedvencem az Asking Alexandria, MCR, és még sorolhatnám. Ez eddig mindenkinek oké, bár nem értik mit lehet birni a Suicide S.-ben. ><
Viszont. Borrzasztóan imádom a 5SOS-t és a 1D-t. Az egyedüli pop bandák, amikért megőrülök. És akkor itt jön az izé, hogy fúj, csak a kis csajok bolondulnak a One Direction-ért, ez gáz, ez a két műfaj nem illik össze, stb.
Nem értem, miért ne lehetne ezeket igy együtt hallgatni? Nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen. (a 1D meg nem csak kicsiknek van :D)
Hangsúlyozom, nem fogok az izlésemen változtatni csak mert azt mondja valaki, nem is ezért irtam a kérdést. Kiváncsi vagyok, nektek ez mennyire szokatlan, vagy számotokra is tök hétköznapi?
Olyanok is irhatnak akik hasonló cipőben járnak, nézzük hányan vagyunk :D Csak hogy megmutassam a barátaimnak. :P
A story of my life nem volt rossz szám tőlük, csak meguntam. (De ez nem a banda hibája) Ez a gond a popzenével. A ritmus megragad a fejedben és ki is megy belőle ha nincs mögötte tartalom.
Ezért maradok a Panic!OutMyChemicalPiløtsnál
De amúgy tökmindegy mit hallgatsz. Csak nem kell mindenkinek az orra alá dugni (mint én most xD)
Imádom a Slipknotot, de Avrilt és Adam Lambertet is. Én sem értem, miért gondolják egyesek, hogy aki főként egy stílusú zenét hallgat, annál ki van zárva minden más:D Szóval nem vagy egyedül
16/l
Waoh, most megnyugodtam. ^^
Nos igen, a Panic!OutMyChemicalPiløts nagyon kiràly. :D
Hasonló volt velem is a Story Of My Life-nàl. De tölük én inkàbb csak a lassabb dalokat szeretem, a bumm-bumm pörgös pop szàmok egyelöre tàvol àllnak tölem, pl. Night Changes.
És igen. Ez kicsit olyan, mint ha valakinek a kedvence a horror film, példàul a Grave E. de ennek ellenére imàdja a Pàn Pétert. Miért ne lenne lehetséges? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!