Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elmagyaráznátok, hogy lehet...

Elmagyaráznátok, hogy lehet torzítani a single coilos gitárokat?

Figyelt kérdés
Elvileg azt olvastam nem lehet őket, mert nagyon zajosak, gyakorlatilag viszont sokszor látom torzítva..csak az aktívakat lehet, vagy a passzívat is zaj nélkül? Kíváncsi lettem, mert a kicsit magasabb hang szimpatikus, eddig humbuckereseket használtam és nem vágom, köszi :)
2016. okt. 4. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:

"Elmagyaráznátok, hogy lehet torzítani a single coilos gitárokat?"

Pont úgy, mint a nem single coilos gitárokat.

"Elvileg azt olvastam nem lehet őket, mert nagyon zajosak"

Bullshit. Valóban zajosak, de attól még ugyanúgy használhatóak torzítva. Le lehet tekerni a hangerőt amikor nem szól a gitár, amikor meg szól úgy sem hallatszódik a zaj. Vagy akár zajzárral is használható, ez is szokás.

"csak az aktívakat lehet, vagy a passzívat is zaj nélkül?"

Semmi köze az aktívságnak ehhez.

"Kíváncsi lettem, mert a kicsit magasabb hang szimpatikus, eddig humbuckereseket használtam és nem vágom, köszi :)"

A single coil-nak nincs magasabb hangja. Fényesebb, vékonyabb, pattanósabb hangja van.

2016. okt. 4. 21:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Jogos, köszönöm :)
2016. okt. 5. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!