Msebi06 kérdése:
Music FM-en melyik ez a magyar szám?
Figyelt kérdés
Már 1-2szer hallottam a music fm-en egy magyar zenét, amit egy számomra ismeretlen hangú csávó énekel. Sajna se a dallama, se a szövege nem jut eszembe. A hangja nekem a halott pénzből az énekes csávójáéra hasonlít, de szerintem nem ő az. Annyit tudok, hogy szombaton 10-11 óra között szólt, és se az idővonalzón, de külön oldalon műsortárba nem találom, azt írja. Mikor szólt a shazam se találta, pedig kerestem vele. Stílusa nem tudom mi lehet, de nem disco, és ha jól emlékszem nem is gépzenés fajta.2016. okt. 3. 20:19
2/3 A kérdező kommentje:
Igen őket én is láttam, de a hangja nagyon nem hasonlított rá, meg szerintem a zenei stílus sem. A szerteszét számukat nem tudom honnan letölteni, kis részletet találtam belőle, de nem hiszem, hogy az.
2016. okt. 3. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!