Twenty one pilots-nak a Car Radio és a Street out számai mit akarnak át adni? Miről szólnak?
Csak azt tudom elmondani nekem miről szólnak.
Stressed out- A társadalom elvárása felénk. Önmagunk maradunk-e vagy teljesítjük az elvárásokat. Vagy mindkettő
Car radio- Néha előtör belőlünk egy másik én amit általában elnyom a világ zaja. Ezt az "ént" mutatja be szerintem.
A Car Radio-t én is ugyanúgy értelmezem mint az előttem szóló.Nekem az a kedvencem mivel a hallgatása közben felszabadul bennem egy másik én.A másik az hogy motivál :,,Peace will win,and fear will lose",,There's faith and there's sleep" Gondolkozásra hitre és legfőképpen életre sarkall.A harmadik szempontból pedig úgy értelmezem hogy ő most egy holtponton van és nem tudja mit tegyen ezért gondolkozik.
Én leírtam hogy nekem mit jelent ez a szám de szerintem mindenki máshogy értelmezi és éppen ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!