Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudnátok ajánlani valamilyen...

Tudnátok ajánlani valamilyen jó rockzenét/ zenekart? (Többi lent )

Figyelt kérdés
De amilyen igazán jó azért mert csak most ismerkedtem meg ezzel a műfajjal persze eddig is tudtam hogy létezik csak nagyon nem érdekelt amikor meg most meghallgattam akkor nagyon megtetszett szóval tudnátok ajánlani eddig még csak ezt az egyet hallottam BLACK VEIL BRIDES
2016. szept. 28. 19:44
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Hollywood Undead,Linkin Park,Deuce,Panic! at the disco,KONGOS,twenty one pilots,Rammstein.
2016. szept. 28. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Például a Heavy Troopers
2016. szept. 28. 19:54
 3/10 anonim ***** válasza:
3 Days Grace , Nickelback
2016. szept. 28. 20:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. szept. 28. 20:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Radiohead
2016. szept. 28. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
salvus
2016. szept. 28. 21:12
 7/10 anonim ***** válasza:
28%

Deep Purple. Nála jobb rock bandát képtelenség találni!

Főleg a 70-es, 80-as évekbeli számokat ajánlom (Highway Star, Lazy, Smoke On The Water, When A Blind Man Cries, Child In Time, Burn, Mistreated, Stormbringer, The Gypsy, Perfect Strangers).

Szinte mindegyik számra érdemes rákeresni külön-külön élőben is, teljesen más a feldolgozás szinte mindegyik koncerten.

Ott van még a Whitesnake is, bár ők már hard rock-ot tolnak a 2000-es évektől. Ettől függetlenül a 80-as évek végén lettek ismertebbek, akkor még nem volt ennyire kemény a zenéjük. Az énekesről annyit, hogy, a 70-es éveg közepétől egészen a végéig a Deep Purple-ben volt. Az ő nevéhez fűződik a Burn, a Stormbringer album.

Ha érdekel, ezeket mindenképp hallgasd meg: Still of the Night, Give Me All Your Love, Cryin in the Rain, Here I Go Again, Fool For Your Lovin, Now You're Gone.

A Rainbow-ot érdemes még megemlíteni, ott inkább a Ronnie James Dio-val (Black Sabbath-ból ismerős lehet a neve) készült korszak a figyelemre méltóbb. (1975-78)

2016. szept. 29. 14:52
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
#1 Remélem a twentyone pilots csak egy rossz vicc akart lenni.
2016. szept. 29. 14:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Airbourne
2016. okt. 4. 18:16
 10/10 anonim válasza:
Alter rock: Green Day, Twenty one Pilots, Linkin Park
2019. nov. 26. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!