Mi az a Nightcore?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy valami zenei stílus (bár lehet hogy még ezt is rosszul tudom...) Kerestem rá választ nem találok sehol, itt is láttam kérdéseket, arra se jött értelmes válasz:/2016. szept. 28. 19:07
1/10 anonim válasza:
Legalja anime-fanoknak való muzsika, mindent felgyorsít és ilyen idegesítő borzalom nyávogó hangon énekelnek.
2/10 A kérdező kommentje:
én anime-fan vagyok.
2016. szept. 28. 19:14
4/10 A kérdező kommentje:
Hát tetszenek is:D már amelyik nem túl nyávogós, mert azok tényleg irritálóak
2016. szept. 28. 19:16
5/10 anonim válasza:
Mit vársz egy olyan embertől aki ítélkezik csak mert nem tetszik neki valami?Attól az még nem azt jelenti,hogy rossz.Csak magadat írod le...
6/10 A kérdező kommentje:
ne aggódjatok én is lepontoztamxd
2016. szept. 28. 20:28
7/10 anonim válasza:
Jó bevallom az utolsó mondattal kicsit elragadtattam magam :D
8/10 anonim válasza:
A nightcore bármilyen zenei irányzatból jöhet, a lényege, hogy utómunkával felgyorsítják a szám tempóját ennek a mellékhatása, hogy magasabbra is intonál.
9/10 anonim válasza:
Én nem vagyok anime fan, de a Demons-t imádom :D
10/10 RandomSrác válasza:
Azért a felgyorsításnál többet csinálnak, de tény hogy azt is.
Én nem vagyok anime fan, de mégis tetszik néhány számuk (nem a nyávogósak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!