Tudtok jó J-Rock/Visual Kei bandákat, de főképp inkább zeneszámokat linkelni vagy mondani amik zúzósabbak?
Amiket ismerek: - Nocturnal Bloodlust és számai
- The GazettE - Ugly, Ogre, Headache Man stb.
- Diaura - Trigger, Akai Kyozou, Beautiful Creature
Ilyen stílusú zenéket szeretnék kapni :) Előre is köszönöm és mennek majd a zöld kezek!
Ezeket én is szeretem :)
Amiket még gyakrabban hallgatok: Kiryu, Codomo Dragon, DADAROMA, the Raid, SUG, Avanchick, Dead children, Arlequin, Scapegoat, ザアザア , Femme Fatale, スタア区。 ,
The black swan, Pentagon, Purple stone, Royz, Lycaon, The gallo, Neverland, Sick2
Mejibray-t is ismerem. Egyik kedvencem! :) A Nocturnal Bloodlust-ot már írtam hogy ismerem. Ezt az együttest találtam még: https://www.youtube.com/watch?v=suqTBDZUZUg
Szeptember 7.-én jött ki az első lemezük. Nem tudom, ez is olyan deathcore feeling, de eszméletlenül zúzós. Ja és egyébként a soundofjapan.hu oldalon vannak együttesek amik közül nézegettem. Őket a DAMY-t is ott találtam :)
Nightmare-The World Visual Kei
Abingdon Boys School-Innocent Sorrow J-Rock
One Ok Rock-Re:make,Rock Scissors Paper J-Rock
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!