Mi a véleményetek az Embers nevű magyar Melodic Death Metal együttesről?
12:21
És akkor most ezért feltétlenül írnod kellett ide?
A zenét nem szívesen véleményezem, dehát...
Rémesen monoton az egész. A zenei alap full repetitív. Nincs benne semmi érdekes. Végig ugyanaz történik.
Az ének meg kifejezetten borzalmas. Érzelmielg nulla az egész, de ennek tetejében valami full kezdetleges growl-t használ a gyerek, ami önmagában szintén rohadtul unalmas így négy percig. Persze tudom, van ott egy bridge, tiszta vokállal, de ez önmagában azért elég kevés.
Szóval komolyan. Ez hihetetlenül unalmas szerintem.
Értékelem, hogy magyarok, és aláírom, hogy vannak jó magyar együttesek, de ez az Embers tényleg nagyon unalmas. Értékelem az erőfeszítésüket, de - ahogy Thurston írta - full repetitív az egész, és 100% sablon. Ez az a fajta zene, amiből biztos, hogy nem hallgatnék full albumot, annak ellenére, hogy nagy rocker/metalhead vagyok.
Az első meg tényleg nem értem, miért írt ide...
Szóval hogy ha egy 10-es skálán kéne értékelnem ezt a zenekart, akkor 3 pontot adok, mert amint írtam, értékelem az erőfeszítésüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!