Fiú K-popperek, Ti a fiú, vagy inkább a lány bandákat bírjátok jobban?
Én inkább a fiú bandákat. Lány bandák közül kevés fog meg. Nem nagyon jön be a cuki stílus és sok szám olyan semmilyen nekem. De persze találok lánybandáknál is nagyon jókat :)
A B.A.P a kedvencem minden banda előtt :3 Nem csak kicsit szeretem őket jobban a többinél . Ők az egyetlenek, akikért képes voltam külföldre utazni koncert miatt :D
De más bandákat is szeretek
2. Infinite
3. JYJ
És akiket még jobban szeretek: Block B, VIXX, FTIsland, KNK, BTS
jaj, bocso, most láttam, hogy Fiú K-popperek.. A telefonon nem láttam az elejét :S
De amúgy ismerek olyan fiút aki szinte csak lány bandákat hallgat De olyanról is tudok aki a fiú bandákat preferálja jobban.
Bár néha úgy veszem észre , hogy vagy azért nem közelednek a fiúk a kpop felé vagy nem hangoztatják , hogy szeretik, mert mások szerint lányoknak való meg "ciki". Amit nem értek, hisz a zenéjüket miért ne szerethetné? Akkor ciki ha valaki Chris Brown vagy Skillet rajongó? (Csak random példa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!