Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki ajánlana nekem egy...

Valaki ajánlana nekem egy zene keverő programot?

Figyelt kérdés
Egy olyan zene keverő programot keresnék ami ingyenes és eléggé könnyű használni.Lehet angol is.Minden választ előre köszönöm.

2016. szept. 22. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a Traktor 2 magasan tartja a legszínvonalasabb keverő program szintet. Egyszerű használni és funkcionalitásban is több, mint elegendő. Kontrollorek közül nagyon sokat (szerintem az összeset támogatja).
2016. szept. 22. 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:

hajdú mosógép

ne programmal bohóvkodj

2016. okt. 3. 22:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát utolsó, ha szűkös rá a keret de mégis elakarja kezdeni valahol, egy kontrollerbe érdemesebb befektetni, egy Traktor Pro 2-vel. Tudod azon is ki lehet minden segítséget kapcsolni, bár az a legjobb ha a szám betöltés után rá sem néz a monitorra/laptopra. :D Attól hogy nem egy cdj ad mégis egy olyan feelinget egy full kezdőnek és viszonylag olcsóbban kijön és sokkal több lehetőséget kap mint 2db pio 100-assal.
2016. okt. 13. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!