Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én utálom ennyire a...

Csak én utálom ennyire a népzenét?

Figyelt kérdés

Egyszerűen ki nem állhatom, ha azt kell akár csak öt másodpercig is hallgatnom. Egyszerűen kiborít. Hasonlóan, mint a mulatóy számok.

Én vagyok csak ennyire eltorzulva, vagy ez így rendben van?

2016. szept. 18. 07:35
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Igen elvagy torzulva. Mert már nem vesz be semmit a fejed csak azt amit egésznap nyomnak . Hozzá szoktál. Mindenhez hozzá lehet szokni még ha mégegyszer olyan rossz is. Már olyan hogy ZENE nem is nagyon van. Amit manapság erőltetnek annak köze sincs a zenéhez. Mindent számítógéppel manipulálnak.
2016. szept. 18. 07:47
 2/6 anonim ***** válasza:
35%

És ha valakinek az a "számítógépes sz@r" a zene, akkor is hallgasson Beethovent mert még az volt az igazi zene?

Le lehet pontozni nyugodtan csak én nem értem hogy sokan mondják hogy ez nem zene, pedig azok megírásával is legalább annyi munka van mint egy akármilyen zeneszerzőnek. És a klasszikus hangszerek (dob, gitár, fúvósok, stb..) mind ott van a mai zenékbe is csak kicsit modernebb formában. A számítógép ad egy olyan lehetőséget hogy egy-rgy hangszerhangot sokkal egyidibbé tegyünk különféle pluginok segítségével.

Ismerek olyat akinek 50 évesen is tetszenek a mai elektronikus zenék, nincs leragadva a 70-es évekbe.

De szerintem mindenki hallgassa azt ami neki tetszik és ne kritizálja a másik stílust, műfajt.

:)

2016. szept. 18. 09:54
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Nincs olyan zene, ami mindenkinek tetszene. Viszont abban egyetértek az 1-essel, hogy a népzene legalább zene, a mai elektronikus zajszennyezések nem azok.
2016. szept. 18. 11:46
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem rossz a népzene, de nekem Beethoven a király.
2016. szept. 18. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

Hány éves vagy?

A világon az egyik legszebb a magyar népdal :) és itt most nem az iskolás dalokra értem....

ebben is van persze több féle, teljesen más egy mezőségi mint egy moldvai :)

például ez egy gyönyörű mezőségi: https://www.youtube.com/watch?v=jxpirHwKFcw

De ez nem igazán pörgős, a moldvai már inkább:

https://www.youtube.com/watch?v=JjQmcTiRgvY

Nem kell szeretni, elég csak tisztelni... de azért ezeket meghallgathatod, mert szépek :)

Mondjuk nekem a cigányosok is nagyon tetszenek: https://www.youtube.com/watch?v=KHwxsCKk70E

Ízlés kérdése ez is, a népzene nem csak a tipikus hallottam 2x valami olyasmit és el is döntöttem hogy ez borzalmas..... ezen belül is van különféle, sok sok tájegység ahol más a zene de jellegében ugyanaz :)

2016. szept. 20. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is nagyon utálom, szerintem undorító. Ráadásul én muzsikus családból is származom, de egyszerűen utálom ezt a műfajt, olyan visszamaradott szerintem.
2022. nov. 5. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!