Alice cooper bed of nails magyarul?
Igen küzdeni fogunk, minden este csináljuk, amikor te karmolsz tudod hogy én harapni fogok, te megtudsz ölni, én megtudlak ríkatni, az ellentétek vonzzák egymást, ezért
Senki se tudja úgy csinálni neked mint én, soha senki nem jutott benned olyan mélyre mint én,
A mi szerelmünk a szögek ágya, a szerelem jól fáj a szögek ágyán, lefektetlek és ha minden rosszul sülel akkor vezetlek mint egy kala pácsot a szögek ágyán, először csókolózni fogunk aztán mocskos kis szavakat mondunk amiket csak szeretők mondanak, át rockoljuk az éjszakát, forgunk a padlón, amikor hallanak sikítani befogják törni az ajtót, snki se tudja úgy csinálni neked mint én, soha senki nem lyutott olyan mélyre benned mint én,
A mi szerelmünk a szögek ágya, a szerelem jól fáj a szögek ágyán, lefektetlek és ha minden rosszul sül el vezetlek mint egy kalapácsot a szögek ágyán, vezetlek mint egy kalapácsot a szögek ágyán, ow ow owowow vezetni foglak mint egy kalapácsot baby dugjálbe a tömlöcödbe,
(És ez mégegyszer.)
Örülök ha segíteni tudtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!