Hol lehet mindenféle metálos felvarrókat kapni?
Figyelt kérdés
Sok eggyüttest szeretek, de nem találok sehol felvarrókat róluk, nem tudátok segíteni? Hol lehet sokféle egész hátast felvarró közül válogatni? Kicsiket kapogatok nagyjából...de olyat ami középen szokott lenni, a háton, a nagy fajta? Olyat hol kapni?
Előre is köszi az értelmes válaszokat!
20F
2016. szept. 15. 19:33
1/6 anonim válasza:
rockpince.hu vagy ha bp-i vagy látogasd meg az üzletet
3/6 A kérdező kommentje:
Erdélyi vagyok, remélem a rockpincén, ha rendelek, szállítanak "külföldre" is!
Jobb, ha linkeket küldötök :)
Köszi előre is.
2016. szept. 16. 00:58
4/6 Tom Benko válasza:
Én pl. átrajzolom a logókat, képeket, aztán szépen, kézzel kihímzem.
5/6 A kérdező kommentje:
Jól hangzik, csak én nem tudok hímezni:)) s amúgyis elég gyenge a kézügyességem, varrni is csak azért próbálkozok, mert a felvarrókat a mellényemre magam akarom felvarrni :)
2016. szept. 16. 14:17
6/6 Tom Benko válasza:
Eleinte nekem is az volt. Próbálkozz, csináld, még ha kicsit rontasz is, az eredmény lesz annyira egyedi, hogy lényegesen értékesebb legyen, mint egy sorozatgyártott, párszáz forintos felvarró. Ha nagyon aggódsz, próbáld először valami rongyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!