Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki le tudja nekem írni a...

Valaki le tudja nekem írni a Sári, szentem című dalnak a szövegét?

Figyelt kérdés
Nem találom sehol, pedig imádom ezt a dalt, és szeretném megtanulni... A baj az, hogy egy csomó német szó van benne meg sok olyan szó, amit nem hallok ki rendesen, úgyhogy nagyon szeretném, ha meglenne a dalszöveg, de a neten csak a refrént találtam, és a videók alá, amik ebből a dalból készültek, a YouTube-on mind kommenteltem, de senki nem írt... egyébként ez a dal tudomásom szerint a valamikor régen (nem tudom pontosan, hányas években) játszott Budapest Orfeum című előadásban van benne, de már az 1920-as években létezett... valaki le tudja nekem írni ennek a dalnak a szövegét, vagy meg tudja mondani, hol keressem: Itt a dal: [link]

2016. szept. 14. 14:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Sári,szentem ne izélj az anyád,

ne fázz a csókomtól.

Sári,szentem eleped a babád,

bizucs a csókszomtól!

Refr:

A rézhomorú köszörűlte,

a gőzköszörű homorulta,

a borbély,a fodrász,

a bur,a bur, a burkalappal.

Sári,szentem ne izélj az anyád,

ne rázd a rongyod hát!

2021. jún. 13. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!