Neektek melyik hangszer tetszik jobban: -szólógitár -basszusgitár -dob?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 15:37
2/9 anonim válasza:
dob és basszusgitár. Én Basszusgitározok
3/9 anonim válasza:
nehéz kérdés.. igazából mindegyik tetszik,
gitározni tudok is, basszuson sem vagyok teljesen eltévedve :P és minimális szinten dobolni is tudok :D:D
és mindegyiket naggyon szeretem xDXD
bár talán a szólógitárra tenném a voksom... hozzáteszem az hogy szólógitár, még mindig sok mindent jelenthet.
mert azért nem kis különbség van egy fender strat között amin funkyt játszanak pl, meg egy C-re hangolt LP között... meg ha ide soroljuk (miért ne) akkor még ott a jazz gitár is :P
6/9 anonim válasza:
szólo gitár azon több mindent el lehet játszani
7/9 Thurston válasza:
Nincs olyan hangkeltő eszköz, amitől nem őrülök meg. Nem is tudom hogyan tud ilyesmiben bárki dönteni... Mármint hogy hogy a fenébe lehet összehasonlítani.
8/9 Thurston válasza:
17:34
Miért? A basszusgitárt is lehet ennyiféle módon használni. Például pengethetsz nyolcadokat az E húron egy punk bandában, vagy játszhatsz héthúroson arpeggio-kat egy deathcore csapatban...
9/9 anonim válasza:
basszusgitárnak van a legszebb hangja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!