Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vicces és zseniális szerinted?

Vicces és zseniális szerinted?

2010. ápr. 22. 15:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nektek milyen életetek van? Egész nap szomorúak és búskomorak vagytok? Mi értelme annak, ha nem tud az ember ilyen kis butaságokon is nevetni?
2010. ápr. 22. 19:48
 12/17 A kérdező kommentje:
Bocs de én egész nap nevetek meg hülyéskedek, nekem ilyet csak ne mondj!
2010. ápr. 22. 20:08
 13/17 anonim ***** válasza:
jaj hát ne érts félre, ezt nem neked írtam, hanem aki ironikusan mondta, hogy hú de vicces, aki nem tudja értékelni ezeket a kis dolgokat.
2010. ápr. 22. 21:32
 14/17 Thurston ***** válasza:

21:32

Haha. Én nagyon szeretek viccelődni, meg ha valaki, én aztán tudom értékelni a kis dolgokat. Ennek ellenére nem sikerült megértenem, hogy ebben mi a poén.

Az, hogy te úgy gondolod, hogy aki egy ilyen fostól, amihhez hasonlót már milliószor csináltak korábban, meg amúgy is egy telejsen alapvető dolog, hogy zenében természetes és mesterséges zajokat használunk ritmusalapnak, az szerinted egy keserű ember, az mit ne mondjak, már igazán vicces.

De hogy örüljetek, és lássátok én mennyire csuda pofa vagyok igazából, ideb@szok egy ikszdét:

XD

Hú.

2010. ápr. 22. 21:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Te csak bunkó vagy nem vicces
2010. ápr. 22. 21:53
 16/17 anonim ***** válasza:
szerintem az xd nem vicces, teljesen félreérted. csak mondom, ez egy ilyen kis aranyos dolog, nem kell keserűnek meg olyan komornak lenni. ne haragudj, nem akartalak megbántani.
2010. ápr. 22. 21:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Senki se mondta hogy rojtosra fogod röhöni a p.csádat, de ennek ellenére ez egy vicces videó. Én jót mosolyogtam rajta.
2010. ápr. 22. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!