Már a zene is korfüggő? Csak mert 14 vagyok nem szerethetem a BVB-t
Ne foglalkozz azzal, hogy mit mond a többi lány. Ha neked a Black Veil Brides tetszik akkor hallgasd azt, hisz nem rossz banda. :D
Ha meg mondjuk emiatt közösítenek ki akkor keress más társaságot.
Azért, mert a legtöbb ilyen kislány csak azért szereti a BVB-t, mert "jaj Andy milyen jól néz ki, milyen cuki, milyen helyes, stb". Szóval nem a zene miatt hallgatják, hanem az énekes kinézete miatt.
De te nyilván nem vagy ilyen.
Nem az életkorod miatt gáz. Azokra gondolnak, akik hülyén viselkednek. Én Bon Jovi rajongó vagyok, és azt nem szeretem, amikor Jon Bon Jovi ad egy interjút, és nem tud egy mondatot normálisan befejezni, mert felnőtt (!) nők az agyukat eldobva sikítanak neki. Én a zenéje miatt szeretem a bandát,de emiatt mindenki azt hiszi, hogy csak miatta. Még a volt osztályfőnököm, aki énektanár (!) is azt gondolta, hogy biztos csak a külsejük miatt van.
Egy ismerősöm meg Michael Jackson rajongója, de már ő is kivan a hülyéktől, mert miattuk őt is hülyének nézik. Azoktól, akik mindent elhisznek. Pl. hogy MJ-nek nem is volt arcműtéte (WTF?) vagy hogy a gyerekei tényleg vér szerintiek, mikor nem is feketék. Persze lehet szeretni, meg lehet védeni a hülye pletykáktól, de azért ész nélkül elhinni mindent ciki.
Szerintem erre gondolnak a BVB-rajongók is. de ha te nem viselkedsz így, akkor oké. Gondolom,amúgy azóta 16 vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!