A Coldplay miért ment el ennyire elektronikus irányba?
Figyelt kérdés
Régen nagyon jó, hangulatos alternatív rockszámokat játszottak (Yellow, Viva La Vida, Talk...), sokáig hallgattam is őket. Csak nekem nem tetszik ez a popos, elektronikus stílust, amit most képviselnek? Miért váltottak stílust? Szerintem a régi stílusuk sokkal jobban állt nekik.2016. szept. 5. 19:55
1/5 anonim válasza:
Vannak olyan együttesek, akik évtizedek alatt sem változtatnak a stíluson (pl. YES).
Vannak olyan együttesek, akik mindig az aktuális divatot majmolják (pl. Scooter).
Hogy ez utóbbi jó vagy rossz, mindenki döntse el maga. Egyesek értékelik, hogy az együttes "képes megújulni", de sokan nem szeretik a stílusváltást.
2/5 anonim válasza:
It's good money.
A Coldplay jó együttes. volt
Most azt sem tudom mit csinálnak, de nem is érdekel.
Néha meghallok egy ilyen ... mai számot a rádióban, és mintha Chris Martin énekelne. De inkább elhessegetem, mint egy szellemet.
Csak nem tudom miért mentek így el kommersz szar fele. Én értem hogy pénz, de elvesztették régi rajongótáboruk egy részét, és az ilyen Rihannákkal meg úgysem tudják felvenni a versenyt. Szóval nem tudom.
3/5 anonim válasza:
Szerintem meg a mostani számaik is tipikus Coldplay számok (jó értelemben), csak kicsit újítottak.
4/5 anonim válasza:
Ezt a kérdést már én is föltettem. Jobb volt a régi!!
5/5 anonim válasza:
Ha meg ugyanazt játszanák, akkor meg az lenne a kritika, hogy unalmasak. Nem lehet mindig mindenkinek megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!