Az AC/DC egyuttes tagjai satanistak?
Figyelt kérdés
Vagy maga az egesz egyuttes azt "hirdeti" ?2016. szept. 4. 14:25
1/11 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a baromságot, nem sátánisták.
Attól még, hogy egy hard rock együttes, akik nem vetik meg az alkoholt, a drogokat és a laza erkölcsű hölgyeket, és erről az életstílusról jópár dalt si írtak, miért lennének sátánisták?
Szerintem ez már nagyon lejárt lemez.
3/11 sándorjános válasza:
Illuminati tagok is, meg reptiliánok. Részt is vettek a nagyláb és a kitenyésztésében. Elvileg valami bagolyistennek hódolnak nyaranta a bohémek klubjával, és még a Kennedy gyilkossághoz is közük volt.
4/11 anonim válasza:
Én egyszer hallottam egy olyan baromságot hogy a nevük valódi jelentése Anti-Christ Devil Child. Sírtam a röhögéstől.
5/11 T-Gábor válasza:
Semmi ilyesmit nem hirdetnek. A Judas Priesttől a Black Sabbathig lesátánistázták a hard rock/heavy metal bandákat. Ronnie Dio "metálvilláját" is sátánista jelképnek kiáltották ki. Butaság az egész.
6/11 anonim válasza:
Pont most olvastam egy könyvet erről. Olyanokat mondhatnék nektek a legtöbb '90-es zenekarról, hogy sikítanátok. Bizonyított tény, hogy azok, legalábbis az egyik tag biztosan. Csak fordítva kell berakni a lemezeiket a lejátszóba, és hallhatod a különböző rejtett sátánista üzeneteiket. A nevük pedig eleinte: Alternative Current- Direct Current, a későbbiekben: Anti Christ- Death to Christ. Mielőtt még lehülyéznétek: Nem egy akármilyen könyvből szedem én össze ezeket, elismert szakértő írta. Persze nem minden szava dogma, vannak, amik kicsit homályosak meg túldramatizáltak, de ezekkel tisztában kell lenni, azért mondja a sok ember, hogy marhaság, mert nem akarják elfogadni. Ha ezt elfogadod, és úgy hallgatod, hogy ennek valamennyire tudatában vagy, nem fog hatni rád a zenekar kisugárzása. Nekem is pl az egyik kedvenc zenekarom.
7/11 T-Gábor válasza:
Váltakozó áram/egyenáram. Ez a rövidítés magyar jelentése, és a mai napig az. Nincs itt se rejtett, se nyílt sátánizmus. Nem azért, mert nem akarom elfogadni, hanem mert baromság. Ezeket a hülyeségeket ugyanazok (és szellemi örököseik) állítják, akik a hatvanas években már attól rosszul lettek, ha egy férfinek hosszú volt a haja, a rockot pedig az ördög zenéjének tartották.
8/11 anonim válasza:
Kedves utolsó, láttad/hallottad a bizonyítékokat? Valószínűleg nem. Akkor nézz utána előbb, aztán ítélj. Kössz
10/11 T-Gábor válasza:
Rockar! Ha lennének bizonyítékok, megnézném, de nincsenek. Az nem bizonyíték, hogy valaki írt valamit valahol.Az pedig orbitális baromság, hogy visszafelé lejátszva sátáni hangok/jelszavak hangzanak el a számokban. Ezt én is olvastam régebben, de akkor is hülyeség volt és később is az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!