Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen effekt pedált vegyek?

Milyen effekt pedált vegyek?

Figyelt kérdés
Max 30 ezret szánok rá, az a max valami jót tudd valaki ilyen ár környékény?
2010. ápr. 21. 16:03
 1/5 Thurston ***** válasza:
De mégis mire lenne szükséged?
2010. ápr. 21. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
digitális multieffektet, vagy analóg kispedált akarsz?:D
2010. ápr. 21. 19:34
 3/5 A kérdező kommentje:
digitális multieffektet
2010. ápr. 22. 15:30
 4/5 Thurston ***** válasza:
Ennyiért semmilyet.
2010. ápr. 24. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:

én pont egy 30ezres multieffektet használtam. Digitech rp250.

Van benne minden ami kell, 1-2 dolog kifejezetten tetszett is, például a chorus hangzása, viszont, a torzítása nem az igazi, és a wah pedálja is szar. Végülis, az olcsó multikban mindenhol így van, hogy vagy kicsit jobb minőségű, és kevés valami van benne, vagy sok a lehetőség, de a minőség a szar.

Mikor még a multieffektem volt, elkövettem azt a hibát, hogy rendeltem kíváncsiságból egy analóg torzító pedált.. hát, első kipróbálásnál rájöttem, hogy el kell adnom a multit, mert szar a hangja, és kis pedálok kellenek:D

egyébként, ha most vennék multit olcsón, használtan vennék egy boss me-20 pedált. Nincs rajta több száz féle effekt, de viszont annak még jobb a minősége, és az alap effektek rajta vannak, amire szükséged lehet.

2010. ápr. 24. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!