Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Subscribe-...

Mi a véleményetek a Subscribe-ról?

Figyelt kérdés
Nem a jútyúb szábszkrájb gombja... xD
2010. ápr. 20. 20:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ti hülyék vagytok? Tuti a youtube subscribe gombjára gondoltak azok akik azt válaszolták hogy semmi egyedi nincs bennük. Én örülnék ha a rádiókba is Subi szólna, nem ilyen TÉNYLEG SABLONOS lédigaga meg dévidgetta meg a többi szarság...

A Subscribe szerintem az ország legjobb zenekara...kiváló zenészek játszanak tényleg kiváló zenéket és ízlésesen kevergetik a műfajokat is, ezenfelül a számok egyes részeinek van átmenete, fel és levezetése nem csak simán egyről a kettőre...belejátszák az 1,5-öt is ;) Én megrendeltem az összes eddigi kiadványukat és meg is fogom...jóérzés AngaKisMikitől pakkot kapni :)

2010. máj. 4. 21:07
 12/22 anonim ***** válasza:
29%
Fanboy gyűjtőhely
2010. máj. 5. 16:12
 13/22 anonim ***** válasza:

Egyszerűen imádom.. :) szeretnék koncertjükre eljutni

nagy kedvencem =)

16L

2010. máj. 6. 16:31
 14/22 Thurston ***** válasza:

Akik szerint egyediek, azoknak kicsit több bandát kéne hallgatniuk... Lehetm ondani, hogy jobb, mitn ez meg az, de akkor én meg felhozhatnék egy rakás más bandát, amik mellett dögunalmas a zenéjük. Például itt jött valaki azzal, hogy mennyi stílust felvonultatnak. Ez progresszív színtéren gyakorlatilag semmiség. Meg lehet nézni mondjuk a Pain of Salvation-t, akik klasszikus zenétől elkezdve progmetálon és hip-hopon át akusztikus örömzenélésig mindent csináltak.

Az meg a hab a tortán, hogy egy olyan bandára veritek a nyálatokat, hogy milyen egyedi, ami abszolút nem is titkoltan koppint egy másik zenekart. Ezt még ők maguk is elmondták egy interjúban. Szóval elhiszem, hogy szórakoztató a zenéjük, meg hogy ti nem ismertek jobb bandát, de ennek az az oka, hogy a rengeteg popcsapat mellett találtatok véletlenül valamit, ami csak félig-meddig az...

Ja, még valami, aki azt hiszi nem létezik jobb magyra banda, az szerintem nézzen utána ilyemiknek: Thy Catafalque, Gire, Damned Spirits Dane...

Ezek nem csak megállnák ah elyüketn emzetközi színtéren, de az előremutató zenék kedvelői az egész világon elismerik őket egyedi zenei megoldásaik és stíluskeveréseik miatt.

2010. máj. 6. 18:17
 15/22 anonim ***** válasza:
Erről a koppintásról mondj már valamit...mert érdekes hogy én azt hallottam hogy szerintük az egyediség és a sokszínűség az ami miatt szeretik őket...vagyis ez is...és ők ízlésensen dolgoznak bele más előadók számait a saját számukba (Led Zepp-Black Dog) és akusztikus számot is adtak már elő koncerten..Jazz is előfordul egy számukban..meg rengeteg sok más. Ha a magyar előadókat nézzük akkor ők a legegyediebbek...Külföldön meg annyi zenekar van, amit lehet nemis ismersz de egyediebbek mint a Subi..
2010. máj. 6. 19:02
 16/22 anonim ***** válasza:
Isten Háta Mögött egyedibb, mert abban ott van Egyedi Peti. HAHA. Ja, meg valamilyen szinten könnyen rágható és nincsen túlművészkedve. Palika nem mellesleg magyarul énekel, nem is akármilyen szövegeket.
2010. máj. 14. 19:49
 17/22 anonim ***** válasza:
Magyarország legjobb együttese!
2010. júl. 20. 10:26
 18/22 anonim ***** válasza:
Hát kedves hülye gyerekek a mai bandák hangzása mind ugyanolyan metál téren, nem tudnak újat kitalálni, a gitár riffek a dobtémák és még az énekstílus is majdnem ugyanaz a mai core, nu-metal, alter metal téren, a Subscribe pedig épp, hogy egyedi, az ő zenéjükhöz hasonlót még nem hallottam, viszont a többi mai metal már ku.rvára ugyanúgy szól...
2010. aug. 5. 01:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tul jó de van egykét jó száma bár ha már a magyar előadóknál tartunk vannak náluk sokkal jobbak ez inkább csak ilyen fesztiválozós partyzenekar
2010. szept. 6. 16:11
 20/22 anonim ***** válasza:

Nekem első számú banda a subscribe.Voltam koncerten is, és ott nem a színpadtól 2 méterre volt az első sor, hanem még a színpadra is felmehetttél.Elmondhatatlan a hangulat egy subscribe koncerten.

Engem is megleptek a negatív kommentek, de ízlések és pofonok:) Hát ha nem látod benne az egyediséget, akkor neked akármilyen zenét lejátszanak ugyis csak leszarozod.

Mellesleg kiről koppintanak szerinted?Erre kiváncsi lennék mert elég sok bandát/zenekart hallgatok.És én ehhez hasonlót nem nagyon hallottam!!!

2010. dec. 25. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!