A Pink Floyd csak szerintem túlértékelt?
Én nem tartom túlértékeltnek.
Közel sem a kedvenc zenekarom, ellenben rockot és bluest kedvelőként, valamint gitárosként egyaránt azt mondom, hogy zseniális együttes, ami akár szereti valaki, akár nem, kb kikerülhetetlen. Nekem az a nagyon durva, hogy milyen koncepcióalbumokat csináltak, na meg hogyan komponálták meg nagyon sok dalukat szinte komolyzenei igényességgel. Szóval én mindennek mondanám őket, csak középszerűnek nem. Azt pedig nem vettem észre, hogy manapság annyira istenítenék őket, a többség jó, ha egy számot ismer tőlük.
Szerintem is túl értékelt, van kb 2 jó számuk és ennyi.
Mellesleg badarság, hogy nem ismerik őket, ti hol éltek?:D
7: na végre, szerintem 100 emberből 1 ilyen van, mint mi... aki rosszat mer mondani a Pink Floyd-ról, dehát ilyenek is kellenek...
Ne értsetek félre, nincs semmi bajom azokkal akik szeretik a zenéjüket, de nekem abszolút untat ez a pszichedelikus/relaxálós stílusuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!