Milyen a hangom?
Tudom, tudom, már sok ilyen kérdést tettem fel, mindegyikben megkaptam hogy nem jó, de valahogy furcsának tűnik az hogy csak ezen az oldalon kaptam ilyen kritikákat, ezért gondolom, adok még magamnak egy esélyt.
Nem olyan rossz, de x-faktorba indulnál kiesnél. Olyan orrhangod van. :(
Igaz, én még így se tudok énekelni. :D
Ha több időt fordítasz az éneklésre akkor egész jó lesz.
Mondjuk a külföldi számokat hanyagoljad, mert nem olyan jó a kiejtésed. :(
Mint zenész mondom: nem tiszta, ingadozik, a tartott hangok hamisak, itt-ott leginkább nagyobb ugrásnál a többi is. Nem tudom a felvétel ilyen, vagy mi okozza, de eléggé úgy hangzik, hogy orrból énekelsz, meg túlságosan rányomsz olyan hangokra, amikre nem kéne. Az már mellékes, hogy az angol kiejtésen is hallani, hogy túl magyar akcentusos.
Nem tudom beénekeltél-e előtte, mert azért azt illik, ha jó felvételt akarunk készíteni.
Ha komolyan akarsz ezzel foglalkozni, akkor keress fel egy énektanárt, majd ő elmondja a szükséges lépéseket.
A hangerőd meglenne hozzá, a többin kell csiszolni.
Arra lennék kíváncsi hogy most a dallal volt-e baj vagy magával a hangommal. Ez egy tavalyi felvétel, valamennyivel jobb minőségben felvett dal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!