Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ilyen rettenetesen s**r...

Miért ilyen rettenetesen s**r az összes zenei ranklista amit interneten találni lehet?

Figyelt kérdés
Pl a Rolling Stone magazin listái... vagy a Billboard Year End Top 100 Singles... ezek miért ilyen rosszul válogatnak számokat?
2016. aug. 22. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert manapság nincs igény a normális, élvezhető, hallgatható zenére. Egyáltalán, a mai előadók sehol nincsenek a Queen-hez, Backstreet Boys-ho, Iron Maidenhez vagy épp az Eddához képest, ezek kottát nem ismerő zenebohócok. Evidens hogy tehetség híján csak szart fognak gyártani, a nép meg - eszi, nem eszi, nemkap mást - ezt hallgatja. Az igényes zene iránti kereslet meg szépen elhalt, pláne mikor az új sztárüdvöskék is azt látják, hogy elég nyekeregni valamit, vagy pucéran mutogatni magad, oszt befutsz...
2016. aug. 22. 20:02
 2/3 A kérdező kommentje:

Én speciel most nem csak a mostani listákra gondoltam, hanem olyanokat is amik régebbi számokat ranksorolnak.. azok is rettenetes közhely alapján, mert szerintem ez a 1. Led Zeppelin-Stairway to Heaven

2. Queen-Bohemian Rhapsody már nagyon unalmas... nem azt mondom hogy nem szeretem ezeket a számokat, de azért kétlem hogy ezek 2-en lennének minden idők legjobb számai... a Metal zenei listákról nem is beszélve... kétlem hogy a Hallowed Be Thy Name lenne a legjobb és a War Pigs a 2. legjobb (a 2. nem is mondható metal számnak)

2016. aug. 22. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:
a zenei listáknál a mai zenéket (a billboard legalábbis) igyekeznek összeválogatni és mivel a mai zenék nem érnek fel egy régi Queen Guns And Roses Tupac stb előadókkal ezért ilyen :) szerintem
2016. aug. 22. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!