Miért ilyen rettenetesen s**r az összes zenei ranklista amit interneten találni lehet?
Figyelt kérdés
Pl a Rolling Stone magazin listái... vagy a Billboard Year End Top 100 Singles... ezek miért ilyen rosszul válogatnak számokat?2016. aug. 22. 19:58
1/3 anonim válasza:
Mert manapság nincs igény a normális, élvezhető, hallgatható zenére. Egyáltalán, a mai előadók sehol nincsenek a Queen-hez, Backstreet Boys-ho, Iron Maidenhez vagy épp az Eddához képest, ezek kottát nem ismerő zenebohócok. Evidens hogy tehetség híján csak szart fognak gyártani, a nép meg - eszi, nem eszi, nemkap mást - ezt hallgatja. Az igényes zene iránti kereslet meg szépen elhalt, pláne mikor az új sztárüdvöskék is azt látják, hogy elég nyekeregni valamit, vagy pucéran mutogatni magad, oszt befutsz...
2/3 A kérdező kommentje:
Én speciel most nem csak a mostani listákra gondoltam, hanem olyanokat is amik régebbi számokat ranksorolnak.. azok is rettenetes közhely alapján, mert szerintem ez a 1. Led Zeppelin-Stairway to Heaven
2. Queen-Bohemian Rhapsody már nagyon unalmas... nem azt mondom hogy nem szeretem ezeket a számokat, de azért kétlem hogy ezek 2-en lennének minden idők legjobb számai... a Metal zenei listákról nem is beszélve... kétlem hogy a Hallowed Be Thy Name lenne a legjobb és a War Pigs a 2. legjobb (a 2. nem is mondható metal számnak)
2016. aug. 22. 20:05
3/3 anonim válasza:
a zenei listáknál a mai zenéket (a billboard legalábbis) igyekeznek összeválogatni és mivel a mai zenék nem érnek fel egy régi Queen Guns And Roses Tupac stb előadókkal ezért ilyen :) szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!