Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért a "Paranoid"-ot tartják...

Miért a "Paranoid"-ot tartják a Black Sabbath legjobb lemezének?

Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre, hogy az úgynevezett "metalhead"-ek között elég nagy közhely, hogy a Paranoid-ot nem hogy a legjobb BS, hanem minden idők legjobb metal albumának tartják. Nos, ez erősen kifogásolható szerintem, ugyanis: az Iron Man meg az Electric Funeral című számokon kívül az album nagy része jóval inkább Hard Rock, a Planet Caravan meg egy pszichedelikus dal. Nem úttörő album, és a War Pigs, hogyan is mondjam: egy meglehetősen erősen túlértékelt szerzemény. Csak mert a legtöbb ember ez a 3 szám alapján ítél így : Paranoid, War Pigs, Iron Man. Én szerintem ha valamelyik Black Sabbath album megérdemli, hogy előrébb helyezzék, az a Master of Reality. 8 számból 5 100% metal (egyesek szerint a stoner elődje) és mind az 5 szám meglehetősen jobb minőségű mint bármelyik szám a "Paranoid"-ból. Ki ért egyet velem?
2016. aug. 21. 19:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Hogy őszinte legyek leszarom ez efféle fitymarázást.

Imádom azt az albumot, és az nem kérdéses hogy a rock és heavy metal alapköve.

Azon vitatkozni, hogy melyik szám milyen stílus és hanyadik "legjobb" nem hogy teljesen értelmetlen (tekintve, hogy a zenei ízlés teljesen szubjektív), de egészen biztosan nem vezet sehová.

2016. aug. 21. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!