Nem értem a mai zenét, hogy miért jobb a Rihanna és a Justin Bieber a Metallicánál meg az Iron Maidennél?
Itt arra gondolok, hogy a youtube-on egy JB videón 1 milliárd megtekintés van de a Metallicán csoda ha eléri valamelyik az 50 milliót.
De ha a tehetség szempontjából nézzük akkor is így van. Pl: A mai sztárok nem tudnak zenét szerezni. Csak a producerekre hagyatkoznak, vagy nem koncerteznek vagy ha igen akkor az 1 óra playback aztán csókolom! A
Metallica magyar idő szerint ma hajnalban nyomott le egy 2,5 órás koncertet, amiben debütált az új albumról az első dal. Érdemes megnézni, hogy az 50+ dobosuk mit csinál a Hardwired c. dalban. De ez senkit nem érdekel. Az izgat mindenkit, hogy egy huszonéves (bocsánat aki szereti), de antitálentum kornyikál minden féle zagyvaságot. Ezt a világon bárki megtudja csinálni aki egy kicsit is tud ènekelni.
20# Igaz
19# Új favorit nekem is
Oké,akkor ideje,hogy egy 13 éves lány megírja a véleményét.
Én utálom a tucatelőadókat,mint pld Dzsásztin,vagy Rihanyja.
Az idők változnak,régen az volt a jó,most meg ez.
Én Melanie Martinezt hallgatok. Az ő dalainak van mondanivalója,a hangja csodálatos,én nem mutogatja magát,ráadásul mer önmaga lenni.
A metallicát és társait ne hasonlítgasd Rihannához és társaihoz,mert a műfaj is teljesen más! Ezen ki voltam akadva.tényleg. A metallicát egy mai rockos énekessel,Rihannát pedig egy régi popp énekessel hasonlítgasd! Ez olyan,mintha egy régi és rossz autót egy mai,új és szép hajóval hasonlítanád össze...jármű mind a kettő,de korban és stílusban mások!
Rihanna szar- Rolling Stones jó
Így jó lesz utolsó előtti vagy legyenen ezek?
Queen
David Bowie
The Who
U2
#22, akkora marhaságot írtál.
"Ez olyan,mintha egy régi és rossz autót egy mai,új és szép hajóval hasonlítanád össze."
Most ezzel azt mondtad, a Metallica rossz, Rihanna meg jó.
Ez hülyeség, mert nem így van.
Teljesen félreértettél
Bevallom,mind a kettőt utálom,a Metallicát is,és Rihannát is. DE. A hasnlatom félreértetted. A rossz alatt nem rosszat értettem,hanem hogy nem működik. És ez van,mert a mai világban az ehez hasonló műfajok nem működnek.
Miért nem működnek? A Metallica nov. 18 adja ki a dupla lemezét.
Most is marhaságot irtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!