A 2000-es évektől befutott előadòk, együtesek, közül kik lesznek legendák, vagy igazán maradandók?
Eminem-jó rapper maga szerzi a dalait is jók a szövegei is
Paramore-Hayleynek csodás a hangja a banda remekül zenél.A zeneszövegek sorai csodálatosak.Hayley az egyetlen olyan női énekes aki nem adta el magát a médiának vagyis nem vetközött fotózásért,hogy több pénze legyen. A rajongókért zenélnek azokért akik szeretik a Paramore munkásságát illeve nekik ez egy hobbiból indult. (nem azért zenélnek,hogy menők legyenek és nyomassa a rádió őket all day all night) róluk még sokat lehetne írni de most nem fogok :D ja és Hayley sose playbackel :D
Beyoncé-szerintem tehetséges a hangját nézve és gyönyörű nő. Tény,hogy a médiának eladta magát és mostanság ő is divatosabb zenéket probál összehozni, de ennek ellenére a hangja igazán értékelendő.
Avril Lavinge-Szerintem tehetséges, jól énekel és a 2000-es évek alatt jó kis zenéket készítetett.
James Blunt- Sokan nem kedvelik, inkább csajosabb zenéket készít,de azért vannak szép számjaik
One Repubic- jó banda a 2000-es évekből
The Fray-kár,hogy kevés almbumjuk volt szerintem jó zenéket készítettek egész jó szövegekkel. pl: how to save a life nak nagyon szép szöevege van
The Srcipt- Szerintem tehetséges banda a 2000-es évekből. Szép zenék, jó szövegek.
Meg még vannak jók akik a 2000-es évekbe maradandók voltak pl:Green Day az American Idiot albumukkal csak hát ők nem telejesen 2000-esek mivel korábban kezdték :D hírtelen ennyi jutott eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!