Ki a legnagyobb rock énekes ezek közül: Freddie Mercury, Axl Rose, Bono Vox, Mick Jagger, Roger Daltrey, John Lennon, Jim Morrison, Robert Plant?
Kvára örvendek hogy Mercury nyert.
Mert így van.
Axl Rose, Jim Morrison. Örök kedvencek maradnak. 14 és fél éves vagyok, de ennek ellenére nekem sokkal inkább ezek a zenék jönnek be. 90-es évektől egészen a 60-as évekig. Valahogy én ezekben a zenékben találom meg magam, az igazi énem.
Janis Joplin-t kihagytad :/
Teljesen felesleges őket összehasonlítani, mert teljesen más karakterek. Jim Morrison akkoriban és sokak számára még most is egy "Isten" figura volt a költészetével, filozófiájával. Freddie Mercury csodálatos énekes volt, John Lennon szintén egy legenda, akire mindenki emlékezni fog.
Számomra a ma élő legnagyobb legenda Mick Jagger, imádom a hangját, karakterét, szerintem a Rolling Stones a valaha volt legjobb rock együttes, akiknek közel 50 év után is töretlen a népszerűségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!