Gitárerősítőt vagy kombót vegyek? Milyen márkát tudtok ajánlani? Részletek lent.
Otthoni gyakorlásra kombót
Olyan márkát vegyél amit az egész világ ismer pl. : Marshall, Fender, Peavey, Orange
Ezeknek nézz utána, vagy ha van lehetőséged próbáld ki
Meg azt is tudnod kell mielőtt veszel, hogy overdrive vagy gain legyen rajta a torzítás
A kombó is gitárerősítő, vagy nem értem, hogy mit akarsz kérdezni.
Fej+ládát? Nem is értem az egyáltalán hogy került számításba kevés pénzből, otthoni gyakorlásra.
"Olyan márkát vegyél amit az egész világ ismer pl. : Marshall, Fender, Peavey, Orange"
Nem ismert márkát kell venni, hanem megbízhatót. De ez a tanács nagyjából, azért helytálló.
"Meg azt is tudnod kell mielőtt veszel, hogy overdrive vagy gain legyen rajta a torzítás"
Ennek meg az égvilágon semmi értelme.
Egyiket se!
Főleg ha nem vagy pénzzel elengedve, igazán jó erősítőt nem fogsz találni és a te esetedben nem is érdemes.
Használtan vannak remek BOSS, Line6 Multieffektek amiknek van beépített hangkártyája.
Remek erősítő modellek és effektek vannak bennük.
Rákötöd a gépre és akár metronómmal együtt mehet a gyakorlás vagy oktató videókkal.
Fel is veheted számítógéppel a saját játékodat és vissza hallgathatod a hibákat.
+ fejhallgatóval is tudsz gyakorolni. Senkit nem fogsz vele zavarni.
Ez csak az én véleményem. Elvégre 15 éve megvagyok úgy, hogy nem használok gyakorláshoz erősítőt. :)
Linkeket kértél, remélem ez segítenek: [link]
12888ft ért egy új 15Wattos tiszta és torzított csatis kis kombó szerintem jó vétel. Ha halkan szeretnél gyakorolni adott a fülhallgató kimenet.
Ahogy már írták a kombó is erősítő bizony.
ha azt akartad kérdezni hogy kombó vagy fejláda lenne a jó választás akkor otthonra mindenképp egy kicsi kombó.(15 W elég)
Szánd rá szépen az időt, battyogj be egy gitárboltba és érdeklődj, mindenhol képben vannak annyira hogy tudjanak segíteni + próbáld ki, nagyon nem tudsz mellé lőni. Márkát meg nem érdemes kérdezned, mindenki másra esküszik, meg ez kb olyan mintha megkérdeznéd hogy milyen márkájú autót ajánlanánk neked olcsón..
konkrétabbat akkor lehetne mondani ha tudnánk milyen zenéhez kell és hogy számodra mi az olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!