Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárerősítőt vagy kombót...

Gitárerősítőt vagy kombót vegyek? Milyen márkát tudtok ajánlani? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy elektromos gitárt, de kellene hozzá nyilván hangosítás is. Kezdő vagyok, és nem vet fel a pénz, lényeg, gyakorláshoz kell, lehet használt is, jó, ha minél olcsóbb. Linkeknek örülnék!

2016. aug. 18. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Otthoni gyakorlásra kombót

Olyan márkát vegyél amit az egész világ ismer pl. : Marshall, Fender, Peavey, Orange

Ezeknek nézz utána, vagy ha van lehetőséged próbáld ki

Meg azt is tudnod kell mielőtt veszel, hogy overdrive vagy gain legyen rajta a torzítás

2016. aug. 18. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A kombó is gitárerősítő, vagy nem értem, hogy mit akarsz kérdezni.

Fej+ládát? Nem is értem az egyáltalán hogy került számításba kevés pénzből, otthoni gyakorlásra.

"Olyan márkát vegyél amit az egész világ ismer pl. : Marshall, Fender, Peavey, Orange"

Nem ismert márkát kell venni, hanem megbízhatót. De ez a tanács nagyjából, azért helytálló.

"Meg azt is tudnod kell mielőtt veszel, hogy overdrive vagy gain legyen rajta a torzítás"

Ennek meg az égvilágon semmi értelme.

2016. aug. 18. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket se!

Főleg ha nem vagy pénzzel elengedve, igazán jó erősítőt nem fogsz találni és a te esetedben nem is érdemes.

Használtan vannak remek BOSS, Line6 Multieffektek amiknek van beépített hangkártyája.

Remek erősítő modellek és effektek vannak bennük.

Rákötöd a gépre és akár metronómmal együtt mehet a gyakorlás vagy oktató videókkal.

Fel is veheted számítógéppel a saját játékodat és vissza hallgathatod a hibákat.

+ fejhallgatóval is tudsz gyakorolni. Senkit nem fogsz vele zavarni.

Ez csak az én véleményem. Elvégre 15 éve megvagyok úgy, hogy nem használok gyakorláshoz erősítőt. :)

2016. aug. 19. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyakrorlashoz én egy 10W Ibanez kombót használok és ez megfelel nekem... És 5év után még mindig nem tudom hogy Distortion van benne vagy Overdrive. (hogy teljesen pontos legyek meg hasznalok egy Boss ME-80as multit is de első 2 évre teljesen megfelelt)
2016. aug. 23. 07:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Linkeket kértél, remélem ez segítenek: [link]

12888ft ért egy új 15Wattos tiszta és torzított csatis kis kombó szerintem jó vétel. Ha halkan szeretnél gyakorolni adott a fülhallgató kimenet.

2016. aug. 27. 08:00
 6/6 anonim válasza:

Ahogy már írták a kombó is erősítő bizony.

ha azt akartad kérdezni hogy kombó vagy fejláda lenne a jó választás akkor otthonra mindenképp egy kicsi kombó.(15 W elég)

Szánd rá szépen az időt, battyogj be egy gitárboltba és érdeklődj, mindenhol képben vannak annyira hogy tudjanak segíteni + próbáld ki, nagyon nem tudsz mellé lőni. Márkát meg nem érdemes kérdezned, mindenki másra esküszik, meg ez kb olyan mintha megkérdeznéd hogy milyen márkájú autót ajánlanánk neked olcsón..

konkrétabbat akkor lehetne mondani ha tudnánk milyen zenéhez kell és hogy számodra mi az olcsó.

2016. okt. 16. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!