Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nem emlékszem a dal címére és...

Isaac_fangirl_*-* kérdése:

Nem emlékszem a dal címére és az előadóra, valaki ismeri?

Figyelt kérdés

A mai nap hasonló ritmusú dalt hallottam a rádióban és beugrott a dallam abból a régiből, de bármennyire is keresem a fejemben nem találom.

Az offical videóra emlékszem csak, hogy

egy angyal csaj járkál az emberek között egy városban, de senki sem látja. Eközben egy autóban egy kisfiú ücsörög miközben a szülei előtte veszekednek megint valamin. Az angyal sétálgat folyamatosan, egy kéregetőnek először nem adnak pénzt, majd egy nő mégis ad neki.

A kisfiú valami miatt kiszáll a kocsiból ( már nem emlékszem mi miatt ) de egy biciklis elüti ( ha jól ugrik be) az idő leáll, de a bicikli kereke tovább forog. Majd jön az angyal megfogja a kereket és vissza fele kezdi pörgetni így az idő is vissza fele halad, aztán amikor a kisfiú ismét a kocsiban van hagyja, hogy ismét normálisan kezdjen forogni a kerék és nagyjából ennyi.

Esetleg valaki aki ismeri a dalt, vagy az előadót? Látta valaki a klippet, reménykedem benne :D

2016. aug. 17. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
ööö ezt már én is láttam valamikor, annyit tudok belőle hogy asszem magyar zene, de még a stílusa se ugrik be :D
2016. aug. 17. 19:36
 2/8 A kérdező kommentje:

Huh, akkor nem vagyok egyedül :D

De tuti hogy nem magyar zene. Az első sor úgy nagyon habtákban "megvan" és angolul

2016. aug. 17. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Mármint hogy emlékszel rá? Az alapján talán meg lehetne találni.
2016. aug. 18. 14:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Időközben megtaláltam a dalt, a klippet valószínűleg törölték vagy egyéb módon eltűnt. A dal Arash- Broken Angel c. száma volt :D
2016. szept. 1. 20:15
 5/8 anonim válasza:
Esetleg kiderült mi a címe ??? Mert nem Arash - Broken Angel...én sem tudom mi a címe de nem ez, viszont engem is érdekelne.
2016. nov. 8. 20:08
 6/8 anonim válasza:
Meg van!!! Morandi-Angels
2016. nov. 8. 20:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, igen, igen, igen *-* köszönöm. Ezaz. Morandi-Angels
2018. júl. 30. 08:43
 8/8 anonim ***** válasza:
és ez is Spinnin' szám, nahát :D
2018. júl. 30. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!