A Vad Fruttik nevű csapat elképzelhető hogy fideSS szimpatizáns lenne?
Tusványos meg Trokán Péter lánya a klipjükben...
Rettegek :s
Hűha gyerekek, érezzétek már az abszurditásotok.
1. Ha én egy fideszes fia vagyok, akkor a létezésemmel kompromittáltam magam, és kizártam magam minden Fruttik klipből, és balos szektából?
2. Hogy lehet egy együttes bármilyen szimpatizáns? Talán a tagjai.
Gondolom a kérdés elsősorban Likóra irányul.
3. A fruttik nem tett semmilyen politikai megnyilvánulást egyik dalában sem, tehát miért ne mehetne el Tusványosra? De ha tett is volna: A balosoknak nem az a célja, hogy térítsék a jobbereket? Erre nincs is jobb megoldás, mint bemenni közéjük.
Lehet, hogy újat mondok, de nap mint nap bízod az életed fideszesekre, hiszen mondjuk gondolom nem egyszer ültél már buszon vagy vonaton. A kedvenc zenekarod hovatartozása fontosabb, mint az emberé, aki az életedért felel? :D
Egyébként hogy válaszoljak is valamit, azt gondolom, hogy ilyen elmélkedő, szorongó szövegvilággal, és belülről fakadó lázadással, és ismerve az együttes hátterét, nehezen tartom elképzelhetőnek, de részemről teljesen irreleváns, a zene jó, ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!