Hogyan robbanhat be valaki a köztudatba énekesként?
Nem...nincsenek túl idealizált elképzeléseim.
Jó pár éve énekelek már, ezzel szeretnék továbbtanulni,mégpedig a Zeneakadémia magánének szakán.
De szeretném,ha az emberek megismernének.
Hiába mondják,hogy: "Menjek el a Virtuózokba",nem szeretek annyira versenyezni.
Miklósa Erika, Rost Andrea pl. hogy lettek híresek?
Hogy fedezték fel őket?
Tudom,még csak 17 éves vagyok és biztos vagyok benne,hogy még sokat fog érni a hangom,habár már rég túl vagyok a mutáláson.
Ha csinálnék YouTube csatornát,nem tudom lenne-e értelme,hiszen a mai emberek többsége nem nagyon fogékony az operára,mint műfajra.
Nagy tervem populárissá tenni ezt az éneklési irányt is és természetesen nyitott vagyok más műfajokra is.
Kinek kéne megmutatnom a hangomat,hogy segítsen előrébb jutni,hiszen Karinthy-t idézve: "Itt lent a porban nem tudok beszélni". Biztos vagyok benne,hogy mindenki kapott egy kis külső segítséget,mielőtt elindult a pályán.
A szüleim... Anyám olyan családból származik,ahonnan generációk óta kerülnek ki művészek /festő,operaénekese,színészek,zeneszerző/, így látja ezeknek a munkáknak a veszélyeit is,hiszen az ismerős mondat minden nap előkerül: "A művészetből nem lehet megélni." Apám gyűlöli a művészeteket,már a zenei tanulmányaimért sem lelkesedett,ha rajta múlna,biztos más pályára szánna.
Egyiküktől sem kapok igazán támogatást.
Mit tudnék tenni?
Csak kiegészítésül az előzőhöz: ha nem vagy milliomos, vagy nincsenek kiváló összeköttetéseid, javaslom a következő sorrendet:
először legyél kíváló, tanulj és gyakorolj nagyon sokat, lehetőleg többet, mint a többiek. Az se baj, ha te leszel a legjobb. Aztán próbálkozz a "berobbanással". Ez megkönnyíti. Minél jobb valaki, annál könnyebben fölfigyelnek rá. (Ha már fölhoztad a kérdésben Miklósa Erikát, ő a zseniálisan előadott Éj királynőjével hívta föl magára a figyelmet. De odáig magának kellett eljutnia.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!