Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek visszatér a One...

Szerintetek visszatér a One Direction?

Figyelt kérdés
Amióta szüneten vannak mindig ezen gondolkozok ...mert Liam is megkezte szólókarierrjének munkálatait leszerződött a Captol Recordshoz,Niall is elkezdett dolgozni valamin,Harryt 3 szólóalbumra is szerződtették és most színészként is betudna futni a Dunkirk miatt,Louis pedig a magánéletével szeretne foglalkozni (Freddie-vel,Danielle-el). Úgyhogy eléggé sínen van minden náluk....csak nemtudom hogy még valaha egy színpadon láthatjuk-e őket.Mert megigérték hogy ez csak egy kis szünet lesz...remélem betartják <3

2016. aug. 17. 12:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én 10 évesen is ezt a bandát hallgattam.

[link]

2016. aug. 18. 21:02
 12/27 anonim ***** válasza:
61%

Előző előtti válaszolónak: utálom az 1D-t, de a Beatles-szel (?) érvelni ellenük baromság. Jó, hogy már nem Beethovent vagy hasonló őskövületeket linkelsz...

A Beatlest csak azért szeretik, mert a régebbi generáció azon nőtt fel, akkoriban az volt a nagy cucc. 50 év múlva ezt fogják gondolni a mostani bandákról is. Zene téren eléggé mindenevő vagyok, az alternatívon keresztül a kpopon át a gót metálig hallgatok zenéket, mégsem bírom a Beatlest. Milyen érdekes...

Ne keverjük már a szezont a fazonnal. Az 1D sima pop banda, a Beatles pedig beat-rock-pop. Az operát se vonják egy kalap alá az underground rappel. Ha az 1D-t akarod fikázni, más pop bandával hasonlítsd össze, pl. The Wanted. Na, ők tényleg jók. Sokkal hallgathatóbbak, táncolni is lehet a dalaikra. Nem úgy az 1D-re, az ő dalaikra még maguk Stylesék se tudtak táncolni. Ennyit az élvezhetőségről. :D

2016. aug. 19. 02:27
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy valami régi még nem feltétlenül rossz. Beethoven is király.
2016. aug. 19. 02:45
 14/27 anonim ***** válasza:
69%
Nem térnek már vissza. Átérzem a fájdalmad én is ezt éreztem anno amikor a Hupikék Törpikék feloszlott. :(
2016. aug. 19. 04:08
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem én vagyok az első aki, ezeket a díszpávákat Lennon bandájához hasonlítja. Két évvel ezelőtt még azt mondták, hogy a 1D lesz az új Beatles. A 1D azonban szerencsére 2 éven belül elfelejtődik, míg ezzel szemben a Beatles (szerintem) örökzöld zene.
2016. aug. 19. 08:07
 16/27 anonim ***** válasza:
Itt most mondhat barki barmit roluk, de akik a kezdetektol fogva szeretik az 1D-t azok igenis meg 60 evesen is emlekezni fognak rajuk. Es azert, vagyunk egy paran igy.
2016. aug. 19. 12:09
 17/27 A kérdező kommentje:
Én örökké szeretni fogom a zenéjüket
2016. aug. 20. 17:53
 18/27 anonim ***** válasza:
Egyik előző válaszoló vagyok. Már csak azért is más a Beatles, mert az ő közönségük nem tinilányokra vetült ki. Az 1D-ből viszont mindenki ki fog nőni. 3 évvel ezelőtt rengeteg directioner ismerősöm volt és mára egy kivételével mind eltűnt a Föld színéről.
2016. aug. 21. 20:08
 19/27 anonim válasza:
Biztos lehetsz benne,hogy vissza fognak térni.:)
2017. jan. 10. 21:46
 20/27 anonim válasza:
Egyelőre a saját karrierjükön dolgoznak,de Niall 2016 novemberében elmondta,hogy visszatérnek,de ehhez idő is kell. :) Nem kell 50 évig várni,de 2-t minimum,ha nem 3,4-et. Ráadásul a Facebook oldalukon egy olyan fül is odakerült,hogy 'Jövőbeni események'. ;)
2017. júl. 24. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!