Szerintetek visszatér a One Direction?
Nem tudom, én 10 évesen is ezt a bandát hallgattam.
Előző előtti válaszolónak: utálom az 1D-t, de a Beatles-szel (?) érvelni ellenük baromság. Jó, hogy már nem Beethovent vagy hasonló őskövületeket linkelsz...
A Beatlest csak azért szeretik, mert a régebbi generáció azon nőtt fel, akkoriban az volt a nagy cucc. 50 év múlva ezt fogják gondolni a mostani bandákról is. Zene téren eléggé mindenevő vagyok, az alternatívon keresztül a kpopon át a gót metálig hallgatok zenéket, mégsem bírom a Beatlest. Milyen érdekes...
Ne keverjük már a szezont a fazonnal. Az 1D sima pop banda, a Beatles pedig beat-rock-pop. Az operát se vonják egy kalap alá az underground rappel. Ha az 1D-t akarod fikázni, más pop bandával hasonlítsd össze, pl. The Wanted. Na, ők tényleg jók. Sokkal hallgathatóbbak, táncolni is lehet a dalaikra. Nem úgy az 1D-re, az ő dalaikra még maguk Stylesék se tudtak táncolni. Ennyit az élvezhetőségről. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!