Lány vagyok és rappelni szeretnék nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
14 èves lány vagyok Ukrajnában èlek főleg az orosz rappeket szeretem ès ha folyamatosan fogok rappelni akkor a hangom is fog fejlődni vele meg ilyesmi? Ezt szeretnèm megtudni köszönöm előre a normàlis válaszokat :)2016. aug. 16. 21:38
2/10 A kérdező kommentje:
Nem mèg nem írtam csak rappeltem orosz rappeket
2016. aug. 16. 23:29
3/10 sándorjános válasza:
Kezdj el irni. Utca költészet nincs eredeti szövegek nélkül. Szerintem egyelőre az is elég, ha jól tudsz rimelni meg tempót, ritmust tartani a szövegeidben. Plusz nem árt, ha kipróbálgatsz számitógépes zeneszerkesztő programokat (később hasznosak lehetnek, ha egy saját beatet akarsz csinálni). + Amit még ajánlhatok. Ha papiron, ha gépen, de javitható formában ird meg őket és tedd el egy mappába, hogy meglegyen (pl. word office, én ebben szoktam irogatnt és már kb. száz oldalnál tartok, sokszor jól jön újraolvasni őket és javitgatni rajtuk). Még valami. Mindig legyen nálad papirfecni meg cerka, hogy ami eszedbe jut egyből le tudd firkantani.
4/10 A kérdező kommentje:
Én azt szeretnèm megtudni hogy ha most kezdő vagyok akkor minél többet fogok rappelni a hangom fejlődni fog közben?
2016. aug. 17. 12:01
5/10 sándorjános válasza:
Rappeléssel inkább a hangsúlyozás fejleszthető, meg a ritmika. Ha az ének szépsége a szempont, akkor lehet érdemesebb "éneklős" zenéket keresni, ahol az utóbbiakkal szemben a hangmagasságok kitartása és egymásba való szép csúszása fontos. Ezt tanulni meg nem árt egy hangszer is, amin megtanulod az akkordokat, meg úgy alapjában véve tanulhatsz a hangokról.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem énekelni nem szoktam csak rap :) Köszönöm a vàlaszokat jöhetnek mèg :)
2016. aug. 17. 12:35
7/10 anonim válasza:
Nekem a csaj rapperek mindig is olyan természet-ellenesek voltak. + Az ,hogy egy csaj fullcapet vegyen fel ,ahh... :DD
Persze ez csak az én véleményem.
Amúgy nyugodtan rappelj. Miért ne? Mégis mi bajod lehet belőle? :D
Orosz rappereket nem szoktam hallgatni amúgy. Mondjuk Timaty elég jó! Amerikaiakat,izraelieket és jamaikaiakat hallgatok.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2016. szept. 28. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!