Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lehet valahonnan dynastie...

Lehet valahonnan dynastie crisist letölteni, hallgatni, egyáltalán cd-t vásárolni?

Figyelt kérdés
Lehet egyáltalán tudni valamit erről z együttesről, mert magyar nyelvű honlapot még találtam (mielőtt még a guglit ajánlanátok) és boltban sem láttam...
2008. szept. 30. 17:57
 1/3 anonim válasza:

Tudok ajánlani néhány megoldást: A deezer.com -on online hallgathatod a zenéket, de letölteni nem igazán lehet, csak ITunes-szal macerásan. Ha le akarod tölteni, menj az utorrent.hu lapra, a gyik-ben olvasd el, hogyan kell használni az utorrent letöltőprogramot, töltsd le a progit, üzemeld be ahhogy azt ott olvastad, majd menj a torrents.to oldalra (angol...) és írd be a keresőjébe a letöltendő cuccokat, legyen az bármi, ami digitális... kattints a download-ra és amit letöltöttél (egy letöltési link gyakorlatilag) zsóval azt fogd meg az egérrel, és húzd rá az utorrent programra, majd engedd el. Feljön egy ablak, katt arra hogy oké vagy letöltés vagy ilyesmi.

Remélem segített a válaszom.

2008. okt. 4. 14:20
 2/3 A kérdező kommentje:
igen köszönöm :)
2008. okt. 5. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:

sajnos túlságosan régi az együttes.

CDt nem is találtam tőlük, csak bakelitet külföldi oldalakon. amúgy 2 lemezük jelent meg 70 és 72-ben.

69-ben alakultak de a 70es évek közepén már nem is léteztek.

az ocean 12 c film soundtrack-jén van egy számuk a faust 72.

itt van egy diszkográfia a kislemezekkel együtt.

[link]

2008. okt. 16. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!