Nektek mi a véleményetek Patai Anna új klipjéről? /Skake it/
Lehet,hogy páratoknak nem fog tetszeni,az,amit én gondolok róla,de azért leírom a véleményemet /majd ti is,akik már megnéztétek/.
Az audio,ami még a klip előtt fel volt rakva,első hallásra tetszett,azt gondoltam,hogy egy jól kidolgozott klipről lesz szó.
De sajnos azt tudom elmondani róla,amit a "Ha fiatal a szívedtől", a klip nagyon elrontotta a dalt.
Teljesen más jelleget kapott.
Nem akarok túl negatívan fogalmazni,de Anna azt állította,hogy ebben a klipben akarja megmutatni hogy már mennyire felnőtt és már milyen érett a személyisége. Ehhez képest inkább k*rvásan viselkedik a klipben. Mérges a pasijára,mert nem veszi fel a telefont,ezért összehívja a barátnőit,járkálnak az utcán és Anna az összes fiúval kikezd,akit megpillant.
Ez lenne az a bizonyos felnőttes viselkedés?
És a szöveg...már az audióban is azt hittem rosszul hallok: "I want a guy I wanna try for a night" /Akarok egy srácot,ki akarom próbálni egy estére/ -Mi van???
Nem tartom bénának Annát,de a "felnőttesnek" nevezett dala szerintem egy sokkal jobb klipet és értelmesebb szöveget érdemelt volna.
Nem akarok túl durván fogalmazni,de kicsit olyan "B*tch I'm Madonna" jellege van,aki bár neves énekesnő,de csak azért,hogy 50 évesen fiatalosnak tartsák,leforgatott egy ilyen klipet.
Igen,manapság divat,hogy a legnagyobb "sztárok" is a 'crazy,shake it' jellegű szövegekkel fémjeleznek fel mindent.
Nektek mi a véleményetek róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!