Melyek azok a rock/metál zenekarok, akik az utóbbi néhány évben oszlottak fel, de szerintetek nem kellett volna?
Úgy értem, akiket legszívesebben hallgattatok, és leginkább bánjátok, hogy nem lesz több új lemez, nem láthatjátok őket koncerteken soha többé.
Mit tesztek ilyenkor?
Próbáltok keresni valami hasonló, még működő bandát, ami talán hozza azt a feelinget?
Volt aki így tett és sikerült?
Esetleg rátalált ilyen módon egy olyanra, amelyet még jobban kedvel, mint az előzőt?
Hú, ezt nem is tudtam! Pedig az a zenekar egy legenda. :(
Nekem az egyik ilyen a Static-X, a kedvenc bandám volt. Mikor szünetet tartottak, még reménykedtem, aztán az énekes meghalt. Remény sincs hogy összeálljanak újra. :(
A másik a Lostprophets. Az is mekkora király banda volt, aztán tudjuk mi lett a vége.
Nemtom híradóba bemondták-e, de a net tele volt vele anno, én az Origóról tudtam meg a szörnyű híreket.
Nekem az volt a legfurcsábbb, hogy a banda többi tagja hogy nem vette észre? Állandóan azt hangoztatták, hogy gyerekkori barátok, egy városban nőttek fel, mintha testvérek lettek volna, a turnék alatti összezártságról nem is beszélve. Ráadásul Watkins nővére valamelyik tagnak a felesége lett. Hogy a francba lehet ilyesmit titokba tartani évekig, hogy még ők se jönnek rá?
Meg azt sem értem, miért nem lehetett folytatni a bandát egy másik énekessel, nem egy példa volt rá hogy sikerült. A többieknek még nem kellett volna eldobni mindent egy ilyen ember miatt. Tudom, ott a No Devotion, de az nagyon gyenge eresztés szerintem.
A Static-X felbomlása és Wayne Static halála után, nekem a Fear Factory pótolta az űrt és vált az "új kedvenc bandámmá".
A Lostprophets helyett viszont nem találtam még olyat, ami a helyükbe léphetne. Talán a Taking Back Sunday az, ami kicsit emlékeztet rá és kezdem jobban megkedvelni.
SCERRA. Feloszlottak.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!