Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hegedű után mennyire nehéz...

Hegedű után mennyire nehéz csellót tanulni?

Figyelt kérdés

Hat évig hegedültem zene iskolában plusz egy felkészítő év. szeretnék megtanulni csellózni is, de nem nagyon találunk cselló tanárt. arra gondoltam, hogy egyedül megtudnám-e tanulni, de nem tudom menne-e.Szerintetek?

Normális válaszokat előre is köszönöm.

2016. aug. 4. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Én gitározok, egyik ismerősöm odaadta a csellóját és elsőre eltoltam a Highway to Hell bass témáját. Szóval szerintem a hegedűről cselló váltás se feltétlen bonyolúlt, lévén, hasonló elven működnek :)
2016. aug. 4. 15:19
 2/3 anonim válasza:
100%

Szerintem inkább ne.

Ugy tűnik h csellózni és hegedülni ugynolyan lönnyű,meg szinte ugyanaz.

Nem igaz!Ha gitározol es utana csellózol más tészta,mert ugy konnyebb...inkább ne

2016. szept. 6. 17:30
 3/3 anonim válasza:
100%
Attól függ, mennyire vagy hajlandó megkínizni a kezedet. A bal kéz tartása teljesen különbözik a két hangszernél. Most technikai dologra gondolok, nem mondja senki h ugyanúgy néz ki :D. De ha a tartás meg van, könnyebb dolgod lesz, de be feledd, h a cselló és a hegedű a két legnehezebb hangszer. :)
2016. szept. 14. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!