Melyik volt a legjobb lemeze a Beatlesnek?
Figyelt kérdés
2016. aug. 1. 17:05
1/7 anonim válasza:
Ha csak egyet lehet választani, az Abbey Roadot mondanám. De egyébként akár a The Beatles, Sgt. Pepper, Revolver, A Hard Day's Night lemezek bármelyike legjobbnak mondható szerintem. Pontosan ettől voltak olyan nagyszerűek, hogy a lemezeik rendkívül változatosak voltak, folyamatosan fejlődtek, és mindegyik album kiváló a maga műfajában.
3/7 Tom Benko válasza:
Nekem a Revolver. Az Abbey Road sem rossz, de azon van pár töltelék dal is.
4/7 anonim válasza:
Sokan a White Albumot mondják a legigényesebbnek. Én személy szerint inkább a koraibb időszakból származó albumokat szeretem. Talán azért, mert azok a dalok jóval egyszerűbbek, és én még csak tizenöt éves vagyok. Kíváncsi vagyok, tíz év múlva megváltozik-e a véleményem.
5/7 anonim válasza:
A legtöbb példányban eladott lemezük az Sgt. Pepper. Nekem is az a kedvencem az Abbey Road mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!