Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek mi a velemenye a rap-omr...

Kinek mi a velemenye a rap-omrol, mibe kene meg fejlodni?

Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 00:12
 1/6 A kérdező kommentje:

17 vagyok, mostanaba kezdett el erdekelni a rap, de sokra szeretnem vinni majd, bevezetesnek ilyesmit gondoltam, fellepesen:

Yo yo, miszter urak, szep holgyek heeej, mr.mutherfukin slipler j( ez a rap nevem) a hazbaaan!( persze ez ilyen vaganyan, ahogy a klipekbe)...kis szunet, kezeket az egbe, ahh, ya, yo, yo

Es akkor maga a rap:

Na helo mivan, ittvagyok es nyomom

A szavakat a fejedbe pisztolykent nyomom

Nem ismertel de megofsz, en addig nyomom

Ha elfelejtenel, hat tevedsz, addig addig mondom

A telepen a spanok, legkomolyabb haverok

Egyutt a tesokkal, legjobbak a pacekok

Minden kiscsaj nez, irigyek a balekok

Megb_szok mindenkit, aki a csaladdal huz ujat

Kibelezlek f....szfej, de gondolom EZZEL NEM MONDOK UJAT

Yo, yo, yo

Ez igy nem jo

Csinald magad ne csak koppints, ez lesz majd a jo

Az utcan lattam mindent, nekem az volt az iskola,

Verdak motorhazteteje, az volt az iroda(igazgatoi)...

Kemenyek a formak, akar mintha a tanarok,

Mit hittel te s....ggfej, kamura hadarok?!

Mara eleg ennyi, hallasz te meg rolam

Kitepjuk a beled

Ha a hatam mogott ugatsz rolam,

VAGY ROLUNK YO!!!

Megmondtam h nem jo,

De mit figyelsz te enram

Barmilyen cink csajjal, oh teso ne kend ram

Ez mar tulzott flesch

Ha fejre esel pech

Figyellek az ejben, csak azert h ertsd meg

Szuletett gyilkos vagyok, es megeszlek majd teged!!

2016. júl. 28. 00:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Slipler j= sikamlos, a J az meg kezdonevem
2016. júl. 28. 00:15
 3/6 eznemlényeges ***** válasza:
Szerintem nem rossz, bár így az ütemét nem igazán tudom fejben elképzelni, szerintem találj ki még hozzá szöveget, bár nem nagyon értek a rap-hez
2016. júl. 28. 00:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kéne erőltetned ezt az ezerszer ledarált "kemény iskola az utca, kemény a lakótelep, én is kemény vagyok, a haverjaim is kemények, minden kib*szott kemény" szöveget. Szerintem egyáltalán nem menő, nincs benne semmi újító jellegű törekvés, új gondolat. Talán ha kapna valamilyen elvontabb formulát, költői képeket használnál. Ez egy túl nyers, realisztikus ábrázolása a mondandódnak, ami a csúf valóságot ábrázolja, bár nem sok kreativitással. Én értem, hogy ebben a stílusban akarsz alkotni, de be kell látni, hogy ehhez több kell, mint az önmagukban túl szokványosan megfogalmazott szövegek előadása. Sokkal durvább rapet is tolhatnál olyan szövegekkel, amihez nem szükséges az, hogy ennyire brutálisan alpári legyen. Olvass sok szöveget régebbről vagy kortársat, vagy akár költőket. Fejleszd a szókincsedet, lépj túl a végsőkig lebutítottan megfestett valóságon. És akkor elkerülheted azt, hogy négy sorból három a "nyomom" szóval ér véget, vagy hogy egy versszak mindegyik sora különböző számú szótagból áll. Remélem segítettem az építő jellegű kritikámmal, és sok sikert kívánok!
2016. júl. 28. 01:40
 5/6 A kérdező kommentje:

Es elvontas koltoijelleges kepet hogyan erdemes lefesteniszavakkal h jo legyen, de olyan dogos minta klipekbe?

Udv,MR slipler J

2016. júl. 28. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Én úgy gondoltam, hogy egyedibbé tehetnéd a rap számodat, ha mondjuk olyan szavakkal írnád le a gondolataidat ami nem ennyire megszokott. A tartalmi részébe nem mentem bele, mert úgyis arról szól a dolog, arról is kell rap-elned, ami foglalkoztat téged. Emiatt a klip is lehet ugyanolyan menő, amit említettél, mivel a tartalom nem változik, csak a szavak amivel elmondod. Csak példaként írtam, hogy talán vihetnél bele egy kis más stílusú dolgot is. Igazából ahogy neked bejön.
2016. júl. 28. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!