Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Slipknotnak van zúzósabb...

A Slipknotnak van zúzósabb száma mint a People=Shit?

Figyelt kérdés

2016. júl. 27. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

(Sic), Heretic Anthem, Custer, I Am Hated, Everything Ends

2016. júl. 27. 10:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ott van az egész iowa album... (meg a többi régebbi anyaguk)
2016. júl. 27. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Épp most tomboltam ki magam a People=Shit-re! :D

Maggotként mondom, hogy nemhogy zúzósabb, de még pont ezen a szinten lévő számuk sincsen. Brutalitás terén egyszerűen ez a daluk verhetetlen. Corey ordítása, Joey aprítása, Sid a csúcsig feltörő adrenalin effektelése, minden a spiccen van. Próbáltam ugyanezt az érzést más dalaiknál is elérni, felfedezni, de sehogy sem ment, egyszerűen ez a legbrutálisabb.

Egy lehelettel lentebb a második helyre viszont nem tudnék pontosan dönteni, ugyanis ott szerintem már jóval több számot tudnék mondani, pl. (Sic), Surfacing, Disasterpiece, The heretic anthem, Psychosocial.

Az utóbbi kivételével ha People=Shit-hez hasonló zúsást akarsz hallani akkor az első kettő lemezükről érdemes keresni, az utánuk lévőkben kár is ekkorra pusztítást keresni (bár félreértés ne essék, én az utóbbi három lemezüket is imádom), a Psychosocial kivételével, ami már ugye a negyedik lemezükről való, a "limits of the Dead"-es rész veszett alázós.

2017. okt. 1. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Az előzőnél jobban nem tudom megfogalmazni jobban :D

Talán a The Heretic Anthem. Vagy a The Shape. Annak az eleje. Told be mélynyomóval és érezd ahogy Joey iszonyatos duplázója kiveri a falat :D

2018. jan. 24. 21:41
 5/5 anonim válasza:
Az Eyeless is zúzós nagyon.
2018. jún. 23. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!