Melyiket szeretitek jobban, a Kisst vagy a Lordit?
A kettő nagyon más.
A Kiss hard rock, a Lordi pedig heavy metal.
Lordiék pont hogy hard rocknak mondják magukat, egyébként meg nagy hülyeséget mondasz, mert a hard rock és a heavy metal között szinte semmi különbség nincs... :D
Egyébként pedig Lordira szavazok, hiába játszák el ugyanazt albumról albumra, valamiért mégis tetszik, és 2. hallgatásra már éneklem a refrént. Nagyon fogós számaik vannak, pedig a stílus amiben játszanak, nagyon nem az enyém, sokkal durvább zenéket szoktam hallgatni.
Élőben is hatalmas show-t csinálnak, 2013-ban láttam is őket. Jönnek egyébként ebben az évben is Budapestre, úgyhogy ne hagyjátok ki. :D KISS-t is szeretem egyébként, bár nekem már túl lágy, de van 1-2 számuk, ami tetszik.
Én a Gwart szeretem jobban. Esetleg a Slipknot régi számait.
:) :) :) :) :)
A KISS zenéjét az örök klasszikuson, az I Was Made For Loving You-n kívül nem igazán kedvelem, lehet közrejátszik az is, hogy Gene Simmons utóbbi években tanúsított hozzáállása, a nyilatkozatai nincsenek az ínyemre, hogy finom legyek... de a KISS annyira nem az én műfajom.
A Lordi-t viszont imádom ^.^ Egy barátom ajánlotta, a The Riff-et hallottam tőlük először és a klip elvonta a figyelmemet a zenei oldalról, akkor nem is tetszett annyira, de később elővettem újra őket és azóta nem találtam egy olyan számot se tőlük, amit ne szerettem volna. A kedvenceim között vannak, a kreativitásuk mindig lenyűgöz, ha az egyes dalaik hasonlóak is. És hozzászólva az előző vitához... A Lordi hard rock és heavy metál műfajban is dolgozik, amit már csak a "Hard rock Hallelujah" és a "This is heavy metal" dalaik is tanúsítanak... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!