Petra666 kérdése:
Guns n' Roses Nightrain Live at the Ritz-mikor Axl konferál, és Slash is beszél-ezt valaki le tudná nekem fordítani?
Figyelt kérdés
2016. júl. 18. 17:04
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem létezik olyan tudatmódosító készítmény, ami itt nem volt Axl szervezetében, így a beszéde még egy rutinos angolos számára is kemény dió. Szóról szóra nem tudom lefordítani. Felkonferálta a basszerost, dobost egy-egy becenévvel megtoldva a valódi nevüket Izzy-ről elmondta, hogy már X ideje velük zenél, "és végül, de nem utolsó sorban, egy félig ember, félig fenevad lény, ebből a világból, melyet nem ő teremtett, de úgy mászkál benn, mintha az ő alkotása lenne. Nem tudom, mi is ez pontosan, de fura, és ideges, és Slashnek hívatja magát." Slash pedig: "Jó'van, kuss. Gyorsan felavatom ezt a dalt, és igyekszem semmi sértőt nem mondani, hogy leadhassák a tévén. Ömm... Ez a dal nem piálásról, vagy drogfüggőségről szól, vagy bármi ilyesmiről, csak egy sétáról a parkban... Ez a Nightrain."
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, már nagyon kíváncsi voltam. Amúgy amit Axl mondott Slashről azt már olvastam valahol.:)
2016. júl. 26. 18:42
3/4 anonim válasza:
Csak egy megjegyzés.. mikor Slash átveszi a szót, a "walk in the park" nem biztos, hogy szó szerint értendő, ennek a kifejezésnek van egy átvitt értelme is "an easy job, or a job that poses no difficulty", azaz valami egyszerű dolog, ami nem esik az ember nehezére. Mondjuk ettől még kevésbé értem miről beszél :)
4/4 anonim válasza:
Ja, vágom az elvont jelentését a kifejezésnek, de azért gondoltam, hogy szó szerint értette, mert így még valamennyi értelme van is. :D De ja, ezt hozzátehettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!