Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak magyar kpop rajongó...

Spectre_R42 kérdése:

Vannak magyar kpop rajongó fiúk, akik szeretnek táncolni, énekelni, rappelni?

Figyelt kérdés

Ugye a kpop egyre jobban terjed és Magyarországra is eljutott, viszont itthon inkább a lányok körében felkapottabb. Lépten nyomon botlok kpop rajongókba, de mindannyian lányok. Érdekelne, hogy vannak-e fiúk, akiket bevonzott a kpop világa avagy sem? (Esélytelen 8 ilyen srácot találni,mi?) xD

A kérdésem második felének az a magyarázata, hogy szeretnék csinálni egy tényleges kpop cover csapatot. Részleteket maximum privátban közlök.

(légyszives kíméljetek a negatív és fikázó kommentektől, mert azokra nem vagyok kíváncsi! Köszöntem szépen.)

2016. júl. 15. 01:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem megtaláltad akit kerestél... :) :) Én vagyok a világ legnagyobb SHINee fanje, aki fiú. És biasom is van, már ha egyáltalán lehet választani közülük. És igen szeretek énekelni, táncolni (már nem mintha tudnék) és rappelni.
2016. aug. 1. 08:39
 12/12 A kérdező kommentje:
Írtam :)
2016. aug. 5. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!