11/27 anonim válasza:
Mindkettő rossz szerintem. Nem túl kreatív tucatzene..
12/27 anonim válasza:
A világon mindennél jobban imádom azt a gyereket! Olyan aranyos és cuki kis manó feje van és aww...leszarom őszintén hogy ki mit gondol/mond róla én akkor is imádom őt a VILÁGON MINDENNÉL JOBBAN <3
14/27 anonim válasza:
Imádoooom nagyon cuki meg helyes, elolvadok tőle ♥
16/27 anonim válasza:
Khm... Nemtomhányas kommentelő: Ja! Nem a 13 évesek rajonganak érte, hanem a 8-11 éves korosztály.
17/27 anonim válasza:
Á csak pár millió rajongója van 😁 az semmi 😆 nemtudom...szerintem helyes meg nekem tetszik a zenéje, de azért túlzás sikoltozni tőle ő is csak egy 13 éves ember mint én ☺ nekem szimpi de nem tartom magam "rajongónak"☺
18/27 anonim válasza:
Bár ne lenne. Irtó gáz, hogy tényleg ez kell a népnek. Kevesebb hangja van, mint Justin Biebernek XD Se hang, se egyéniség. Mit akar? XDD
20/27 anonim válasza:
Biapernys
Ez már rég nem vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!