Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Nos, van egy Orion SE260-as 2x100W-os erősítőm. (Nem mai darab, 32 éves) Kb. 1 éve van meg, egyik ismerősömtől kaptam. Van hozzá egy homemade 2 db SAL hangszórós hangfalam (kb. 150W). Amikor ide lett hozva, elég rossz állapotban volt, potik elég gyatrák voltak, ha tekergettem, akkorpattogott a hang, stb. Szóval volt rendesen baja. Majd egy éve szervizelve volt, új potikat, elkókat, stb. raktunk bele, jó is volt egy darabig, aztán kicsit hangosabb hallgatás közben megjelentek ilyen furi koppanó hangok. Ezután le is volt rakva egy darabig, most újraelővettem a számítógéphez. Úgy 1 hete üzemel, eddig nagyon jó volt, magas hangerőn is adta a wattot, de ma bekapcsoltam, csodálkozni kezdtem, hogy kicsit halkan szól, meg nincs annyi mélyhangkiemelése. Nem sz*roztam, kicsit jobban feltekertem a hangerőt, és mintha valami gerjedt volna, lehet a kábel hibás, vagy én nem tudom, de furi volt. Utána kihúztam a gépből, de amikor a jack végét piszkáltam, nem volt olyan hang. Ez mitől lehet? Válaszokat köszönöm!2016. júl. 13. 23:38
1/2 anonim válasza:
kontakt 60 megold mindent,befújod a potikat meg az oxidos részeket és jó lesz,legalábbis én is ezt tettem egy olyan erősítővel amin a potik úgy szorultak alig bírtam tekerni utána jobb lett mint új korában (kb 75-80 közti évjáratú volt) :D
2/2 A kérdező kommentje:
Okés, köszi, megpróbálom.
2016. júl. 14. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!