Tudnátok jó gothic rock bandákat mondani?
2016. júl. 12. 02:29
1/6 anonim válasza:
Csináld azt, amit én: [link] --> Alt. rock / Goth rock aztán csipegess! ;)
Egész nap ez megy a műtermemben. Általában a TwiNight GreySkyCastingra vagyok ráfüggve, azon szép számmal mennek "ilyesmik", de tegnap Radio Dunklemach és Radio Engel ment a változatosság kedvéért, az előbbin több a synth pop és az ebm az utóbbi rockosabb és több a folkos beütésű zene.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, nagyon jó az oldal amit ajánlottál :)
2016. júl. 21. 14:50
3/6 anonim válasza:
Nem mind gothic rock, inkább post-punk, de személyes kedvenceim a Lebanon Hanover, Nina Hagen, Siouxsie and Tha Bansees, In Mitra Medusa INRI, Nightmoves, Faith & The Muse, Lacrimosa, She Past Away, Warmline stb, stb... de a gothic.hu és a deathrock.hu nevű oldalon rengeteg különleges előadót találsz. :)
4/6 Yog-Sothoth válasza:
Big Electric Cat, Horror Vacui, Paralysed Age, The Awakening, Draconian Incubus, Nosferatu, Eyes of the Nightmare Jungle, Voodoo Church, New Days Delay, Suspiria, Witching Hour, Rosetta Stone
Próbáltam olyanokat írni, amik itthon kevésbé ismertek. :)
6/6 anonim válasza:
Sisters of mercy az király :D nekem a type o negative a kedvencem de ott van még a corpus delicti, bauhaus, lacrimosa, big electic cat, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!