Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Titeket zavarna-e haz utcán...

Titeket zavarna-e haz utcán megláttok egy göndör magas vékony srácot aki próbálja a haját kicsit metálosra növeszteni?

Figyelt kérdés

2016. júl. 8. 23:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem:D Vagy elsiklanék felette vagy attól függően hogy hogy néz ki kuncognék egyet magamban vagy helyeslően elkönyvelném hogy király. De amúgy nem igen érdekel, zavarni semmiképp se zavarna:D
2016. júl. 8. 23:38
 2/9 sándorjános ***** válasza:
100%

Legalább annyira, mint a vörös hajú, kék szemű, hat hónapos terhes, 28 éves nő, aki hobbifestő és egy gyógyszerlaborban dolgozik.

Hülye kérdés... az embereket úgy kell elfogadni, ahogy vannak, különben mindenki rosszul jár.

2016. júl. 8. 23:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért zavarna?! :D
2016. júl. 8. 23:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Egészségére.
2016. júl. 9. 08:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Valszeg észre se venném, hacsak nem néz ki jól, mert akkor igen. :)
2016. júl. 9. 09:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Mármint nem zavarna, nincs bajom a hosszú hajjal. :D
2016. júl. 9. 09:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Huh, először azt olvastam, hogy a hasát próbálja metalosra növeszteni. El is gondolkodtam néhány percig milyen lehet az. A megoldás csak a sörhas lehet, ugye! :D
2016. júl. 9. 10:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna.De sz..rd már le,hogy ki mit gondol rólad.
2016. júl. 9. 20:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha csak azért akarod megnöveszteni, mert az menő és metálos, de különben semmi közöd se a metálhoz se a rock-hoz, akkor igen, de ha csak úgy, mert metálos, és te odavagy a metálért, akkor hajrá! De ne igazán törődj a mások, a stílusban eleve is ez fontos (szerintem), bár az az igazság, hogy alárki akármit mond mindenkit érdekel, hogy mások mit gondolnak róla. Na mindegy, szerintem a hosszú haj rohadt jól néz ki, növezd csak meg, nekem biztos tetszene, csak akkor már vegyél hozzá Slipknot pólót is ;)
2016. júl. 9. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!